Návod na akrylové nehty – rady a upozorn

Obecný přehled


Akrylové nehty jsou poměrně nový postup v manikúře, který získává stále více na popularitě v posledních letech. Akrylové nehty jsou umělé nehty , které jsou přilepeny na přírodní nehty a pokryty akrylovým gelem. Akrylové nehty jsou dobré pro posílení vlastních přírodních nehtů. Tyto nehty si často vybírají lidé, kteří nejsou schopni se dostatečně věnovat svým vlastním přírodním nehtům nebo chtějí mít jen delší nehty. Ostatní lidé se pro akrylové nehty rozhodují, aby potlačili svůj zvyk okusování nehtů.

Jak to funguje


Umělé nehty se na špičku nehtu přilepí pomocí lepidla na nehty . Zbytek nehtu se dodělá pomocí smíchání prášku a liquidu dohromady. Běžně se používají dva typy tekutin: methakrylát a methylmethakrylát. Methakrylát je dražší tekutina, ale zato dává lepší výsledky, zatímco methylmethakrylát je levnější verze, u které je známo že má nepříznivé účinky na nehty. Internetový obchod www.i-nehty.cz dodává přípravky pouze s obsahem Methakrylátu. Směs vzniklá smícháním akrylového prášku a liquidu se nanáší na nehty pomocí štětce a nechá se zaschnout. Po vytvrdnutí se směs stane extrémně tvrdá. Většina akrylových nehtů musí být odborně odstraněna, jelikož na přírodním nehtu drží velmi pevně.

Rady a upozornění


Nadměrným užíváním nekvalitních pomůcek při tvorbě akrylových nehtů může dojít k poškození zdravého přírodního nehtu a jeho oslabení také dochází k jejich křehnutí. Kromě toho kdo se rozhodl pro levnější methylmethakrylát pro vytvoření akrylových nehtů, může mít nehty vážně postiženy infekcí. Proto se doporučuje jak z dlouhodobého tak i ze zdravotního hlediska používat dražší možnost aby se zabránilo poškození nehtů a závažné infekci.
Návod na akrylové nehty – rady a upozorn Adresa : http://www.i-nehty.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: gelové nehty, sada na gelové nehty, nehty, kosmetika, uv lampy, p-shine, nehtová
Uloženo: 25.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde