Vánoční dárky pro gurmány

Máte v rodině nebo mezi přáteli opravdového gurmána? Pak máte volbu vánočního dárku snadnou. Darujte dotyčnému některý z mnoha kurzů pro obohacení jeho kulinářského umění, aby mohl sám ohromovat společnost svými nevšedními specialitami.

Kurz vaření jako vánoční dárek


Výběr kurzů vaření je široký. Můžete vybírat z kurzů úpravy masa mnoha způsoby, přípravy pokrmů české i exotických kuchyní nebo lahodných dezertů, které nesmí chybět jako sladká tečka na závěr každého večírku. Velmi oblíbený je například kurz přípravy sushi, japonské pochoutky známé po celém světě.

Zajímavým zpestřením každé slavnostní tabule jsou různé ozdoby ze zeleniny a ovoce. Ty se naučí i ti méně zruční na kurzu vyřezávání roztodivných tvarů, které ohromí celou společnost při každé příležitosti. Takový vánoční dárek bude nejen praktický a originální, ale obdarovaný z něj bude mít opravdovou radost a jistě se i vám pochlubí nabytými zkušenostmi.

Navíc máte možnost zvolit konání kurzu přímo u dotyčného doma, takže nemusí nikam cestovat a vše se bude odehrávat v jemu známém prostředí.

Sommeliérem za pár hodin


Sháníte-li vánoční dárek pro milovníka vína, je sommeliérský kurz přímo jako stvořený. Od profesionálů se dozví vše nejen o zpracování a výrobě těch nejlahodnějších vín, ale také po absolvování kurzu bude odborníkem na výběr toho pravého vína ke každému pokrmu. Navíc se dozví spoustu zajímavostí o svém oblíbeném moku.

Králem či královnou každého večírku


Pokud máte ve svém okolí častého pořadatele nejrůznějších párty, bude pro něj jistě užitečným vánočním dárkem barmanský kurz, aby jeho večírky byly ještě zajímavější a zábavnější než dosud. Nejenže se naučí správně míchat drinky pro každou příležitost, ale také získá příslušný certifikát.

Další kurzy vhodné jako vánoční dárek pro každého:


* kurz přípravy kávy
* kurz vaření piva
* kurz grilování


Vánoční dárky pro gurmány Adresa : http://www.uzijsito.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: dárky, vánoce, vánoční dárky
Uloženo: 05.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde