Vánoční dárky pro děti a pro seniory

Děti si vánoce užívají nejvíc ze všech. O tom třeba není moc diskutovat a právě proto bychom se měli pokusit jim je co nejvíce zpříjemnit. I letos můžete vybírat ze široké nabídky pro děti jakéhokoliv věku.

Kurz keramiky


Máte doma malého umělce? Nechte ho rozvíjet schopnosti a ještě si vyzdobte byt jeho výrobky. Vaše dítě si vyzkouší práci na hrnčířském kruhu i modelování a vy se budete moci spokojeně koukat, jak se mu daří. Vánoční dárek od rodičů, kteří podporují přirozenou dětskou kreativitu.

Pronájem skákací trampolíny


Pokud je vaše dítě stále plné energie a vy nevíte, kam ji usměrnit, zkuste trampolínu. Vaši potomci budou skákat radostí nejen o vánocích, až zjistí jakým vánočním dárkem byli obdarováni. Zároveň se díky tomu stanete dospěláckou hvězdou každé dětské párty. Může být pro rodiče větší pocta, než uznání vlastního syna nebo dcery?

Osadníci z Katanu


Klasická desková hra, která si získala miliony příznivců po celém světě. Díky ní může vaše dítě snadno rozvíjet komunikační dovednosti, představovost a zdravý úsudek. Navíc stráví víc času s vámi a nad stolem s hrací deskou zavládne ta pravá vánoční pohoda.

DÁRKY PRO SENIORY


Někteří senioři mají pocit, že se na ně o vánocích zapomíná. V našem případě to rozhodně neplatí a vy si u nás vyberete množství věcí určené pro starší lidi. Staňte se milovaným potomkem nebo vnoučetem i díky vánočním dárkům.

Dárková sada pro seniory


I když se tělo přirozeně opotřebovává, můžeme tento proces úspěšně zpomalit. Nabízíme vám proto soubor přípravků na zlepšení paměti, podporu imunitního systému. To vše spolu s vonnými oleji a dalšími přípravky zpříjemňujícími život. To vše v balení, které pod stromkem rozhodně ostudu neudělá.

Zlatá růže


Výjimečný dárek pro výjimečnou babičku. Právě tím je zlatá růže s certifikátem pravosti. Okázalá ozdoba interiéru, která ukazuje na pravou osobnost. Tato růže neopadá, nevadne a i díky tomu se stává jedinečným symbolem pro ženu s velkým Ž. Tento vánoční dárek je dopraven v úhledné krabičce.

Nordic walking


Potíže s chůzí? Nikdy víc díky novému trendu – nordic walking. Chůze s holemi pomáhá pohybovému aparátu, což snižuje opotřebení kloubů. Díky tomuto pobytu v Mariánských lázních si vaše babička (nebo dědeček) nordic walking zamiluje a váš nápad nezůstane bez odměny.

Vánoční dárky pro děti a pro seniory Adresa : http://www.uzijsito.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: vánoce, vánoční, dárky, dary, dárky pro děti, originální vánoční dárky
Uloženo: 02.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde