Kouzelnická představení pro děti

Ray Salman si oblíbil kouzlení pro děti zejména z toho důvodu, že dětský divák je velmi odlišný od toho dospělého, a to především svou bezprostředností. Právě to je hnacím motorem Rayových dětských kouzelnických programů. Kouzelník pro děti nabízí představení v délce od 20 do 40 minut. Děti se zde zapojí do hry a mají možnost se naučit kouzlit jako Harry Potter a v zápětí si to i vyzkoušet na jevišti. Tato magic show je naplněna kouzly pro výbornou interakci s nimi a provázena různými soutěžemi.
Ray Salman se věnuje také klaunské balloon show, tedy tvarování různých předmětů, především tedy zvířátek z balónků. Modelování balónků bývá častým doplňkem dětských akcí a narozeninových oslav. Výhodou modelování balónků je především to, že si děti vytvarované balónky přinesou domů jako suvenýr z kouzelnického vystoupení!
Modelování balónků je možno využít i samostatně, tedy jako klaunské vystoupení, většinou se však jedná o jedno ze dvou následujících představení. A to buďto tvarování balónků na jevišti, kdy publikum formou soutěže hádá a volá jaké zvířátko, či předmět dětský kouzelník tvaruje a kdo uhodne první, dostane vymodelovaný balónek. Toto je velmi zábavné představení podkreslené oblíbenou muzikou a mimo to povzbuzuje klaun dětskou soutěživost. Možnost druhá je modelování balónků přímo mezi dětmi, kdy obklopí děti klauna-kouzelníka a on jim tvaruje balónky podle jejich přání. Při této formě získá vytvarovaný balónek každý návštěvník a může tak vystoupení trvat i několik hodin.

Kouzelnické vystoupení pro děti se hodí na všechny druhy akcí (narozeninové oslavy a párty, rodinné akce, akce pro zaměstnance, dny dětí, klauniády, vystoupení pro školy a školky atp). Dětské představení je možné plnohodnotně předvádět i v anglickém jazyce!

Kouzelnická představení pro děti Adresa : http://www,raysalman.com
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: kouzelník, klaun, zábava, narozeninová oslava, firemní večírek
Uloženo: 01.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde