Vánoční dárky pro skupiny, páry a VIP

DÁRKY PRO PÁRY

Vánoce by člověk neměl trávit sám. Pro ty, kteří chtějí, aby čas s jejich partnerem (partnerkou) byl strávený opravdu kvalitně, nabízíme několik možností. Vyberte si, jaký vánoční dárek pod stromečkem udělá vašemu miláčkovi největší radost.

Víkend pro dva v Tatrách


Komfort i adrenalin. Oboje si díky naší nabídce můžete užít dosytosti. Ať už se rozhodnete pro masáže nebo sněžné skůtry, pro vířivou vanu nebo psí spřežení, garantujeme vaši spokojenost. Díky horskému hotelu navíc trvá vánoční atmosféra i po Novém roce.

Nafukovací kajak Twist


Už o vánocích přemýšlíte nad společným létem? Zkuste ho strávit na vodě. My vám k tomu zapůjčíme nafukovací kajak, díky kterému se vaše vodní putování stane pohodlnějším a žádná zrádná peřej vám výlet nezkazí. Vzhledem k velikosti kajaku je to dárek doslova pro pár (a zavazadlo).

Thajská olejová masáž pro dva


Máte se svým milým rádi Asii? Máte rádi masáže? Rádi sdílíte zážitky? V tom případě pro vás není jiná volba než thajská olejová masáž. Dostane se vám dokonalého uvolnění na které budete ještě dlouho vzpomínat. I tady v česku mohou být vánoce plné exotiky.

DÁRKY PRO SKUPINY


Ať už jste manažer a chcete svým podřízeným udělat k vánocům radost, nebo si chcete vyrazit s přáteli jako parta, možností je mnoho. Náš server má přichystanou nabídku i pro různě velké skupiny, která chtějí trávit čas spolu.

Paintball na Moravě


Militaristické vánoce? Proč ne, když se nabízí taková klasika jako je paintball. Činnost nutící vás přemýšlet, ale při které se zároveň odreagujete a upevníte týmového ducha. Tímto vánočním dárkem uděláte radost každé partě, která o něm jistě už dlouho sní, jen prostě ještě nějak nebyla možnost…

Drum circle – skupinové bubnování


Rádi zpíváte koledy, ale nemáte úplně smysl pro rytmus nebo melodii? Nevadí, stačí se jen uvolnit a začít bubnovat. Vaše údery se doplní s mnoha dalšími a vytvoří jedinečný souzvuk a pocit propojení. Nechte stres za sebou a uvolněte se s vašimi podobně naladěnými přáteli.

Mobilni casino


Rádi s přáteli hrajete poker nebo zajdete na ruletu? Proč byste se měli oblíbené kratochvíle vzdávat o vánocích? Obzvlášť, pokud za vámi přijedeme a zajistíme potřebný servis. Vám už stačí jen se bavit. Vánoce jsou sice svátky klidu, ale darovat můžete i to pravé a příjemné vzrušení.

DÁRKY PRO MANAŽERA (V.I.P.)


Říká se, že úspěšný podnikatel si nemůže dovolit odpočívat ani na vánoce. Podle nás to není pravda a chceme to dokázat nabídkou exkluzivních dárků. Pokud vám na někom záleží, nevyplácí se šetřit. Tyto dárky ukáží, že dotyčný je pro vás opravdu Velmi Důležitá Osoba.

Masseratti Gran turismo


K úspěšnému muži patří adekvátní auto. Tím je právě Masseratti – klasická italská značka s tradicí a mnoha sportovními úspěchy. Luxus, výkon, elegance… To vše v italském balení. Možná se vám pod stromek nevejde celé auto, ale poukaz na zážitek s ním zcela určitě ano.

Kurz přežití


V dnešní době přežijí jen ti nejsilnější. Myslíte si, že váš šéf takový opravdu je? V tom případě mu budete chtít jako vánoční dárek darovat tento kurz. S několika málo předměty se naučíte přežít v přírodě, poznávat rostliny a rozdělávat oheň. Probuďte svoje instinkty a zjistěte, že jste opravdu samostatný.

V.I.P. den


Vánoční dárek, na který jedny vánoce nestačí. Den, kdy se nebudete ani chvíli nudit zahrnuje Karlštejn, helikoptéru, terénní čtyřkolky a další zážitky. Luxus i vzrušení a hlavně ani chvíle nudy. Darujte tomu, na kom vám záleží, ideální den, na který nezapomene.

Vánoční dárky pro skupiny, páry a VIP Adresa : http://www.uzijsito.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: vánoce, vánoční, dárky, dary, dárky pro dva, originální vánoční dárky
Uloženo: 01.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde