Vánoční dárky pro malé bojovníky

Že máte doma malého vojáka poznáte jako rodiče snadno. Buď neustálě běhá venku, kde s klackem v ruce a hlasitým křikem likviduje své protivníky, nebo má v ruce počítačovou myš a nepřátelé běhají na monitoru. Ať tak či onak, chcete-li své dítě opravdu potěšit, nezapomeňte na jeho zálibu, až budete nakupovat vánoční dárky.

Čím nahradit pistoli?


Mnoho rodičů striktně odmítá kupovat dětem atrapy skutečných zbraní. Ty totiž slouží k násilí a to samozřejmě nechceme podporovat. Některé navíc mohou být opravdu nebezpečné, například dobře známé kuličkové pistole, kvůli kterým už několik lidí přišlo o oko. Čím však tenhle typ hračky nahradit?
Zkuste se zamyslet a vzpomenout si, co jiného kromě atrap zbraní se dětem může při hře hodit. Nezbytnou výbavou správného vojáka je například vysílačka. Cena vysílaček pro děti je přitom velmi nízká a nevěřili byste, kolik zábavy si s nimi užijí. Připravte se jen na neustálou výměnu baterií. Doporučujeme raději mezi vánoční dárky zařadit i baterky dobíjecí. Stejné doporučení platí v případě, že svému válečníkovi pořídíte měnič hlasu. Ten sice mezi „nezbytné vybavení“ nepatří, ale děti (a často i dospělí) z něj budou nadšené a nebudou ho chtít dát z ruky. Jako vánoční dárek je navíc velice originální, málokdo ho totiž má. Zaručený úspěch budete slavit třeba i s buzolou (pro určení polohy nepřátel), vojenskou baterkou nebo čepicí.

Souboj na dálkové ovládání


Mezi oblíbené vánoční dárky u kluků patří všemožné modely dopravních prostředků. Samozřejmě že čím více toho umí, tím lépe. Autíčka na dálkové ovládání proto vyvolávají nadšení, které jen tak něco nepřekoná... kromě tanků a vrtulníků.
Ovládat vrtulník není úplně jednoduché, ale věřte tomu, že děti mají v tomto směru mnohem více trpělivosti než jejich rodič. Protože kdo z jejich kamarádů má vrtulník, že? Tato hračka navíc rozvíjí schopnosti a dovednosti, jelikož procvičuje jemnou motoriku a také pozornost a soustředění, bez kterých pilot brzy havaruje.
Podobný efekt mají i tanky na dálkové ovládání. Obzvláště pak soubojové tanky s otočnou hlavní. Jedná se totiž o skutečnou hru, kdy proti sobě stojí dva tanky a jeden se snaží zlikvidovat druhého. Střílí po sobě „laserem“ a pokud zasáhnou, poznáte to podle zvukových a světelných efektů. Tanky navíc samy počítají životy, takže je vždy naprosto jasné, kdo vyhrál. Máte-li doma malé hrdiny hned dva, můžete si být jisti, že jestli mezi vánočními dárky najdou tuhle hračku, dlouho o nich neuslyšíte. Snad až do chvíle, kdy... dojdou baterky.

Vánoční dárky pro malé bojovníky Adresa : http://www.uzijsito.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: vánoce, vánoční, dárky, dary, dárky pro děti, originální vánoční dárky
Uloženo: 30.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde