Wellness dárky pro muže

Odpočinek, relax, zkrášlující procedury – to vše už dávno nejsou jen výsady žen. I muži se chtějí cítit a vypadat dobře. Proto, hledáte-li ten pravý dárek pro muže, zkuste zabrousit do oblasti wellness. Pivní lázně, tantrická masáž, polárium nebo profesionální kadeřník. To vše jsou jen malé ukázky zážitků, které potěší každého muže.

Načerpejte nové síly při masážích


Zaměstnaní a vytížení muži si potřebují čas od času oddechnout a načerpat energii. Vhodným způsobem jak nabrat nové síly jsou různé druhy masáží. Z dlouhé řady relaxačních procedur si vybere i ten nejnáročnější.
Nahromaděného stresu a napětí zbaví každého zaneprázdněného muže antistresová masáž. Tuto relaxační thajskou masáž ocení pánové, kteří žijí v neustálém shonu. Na další naběhané kilometry, ať už v práci nebo při sportu, dobře připraví reflexní masáž nohou.
Ideální dárek pro muže, kterého lákají dálky, je exotická masáž Cannabis. Akupresurní technika i relaxační masáž chodidel jej vrátí znovu do života. Blahodárné účinky zažije na vlastní kůži i při bambusové masáži, čokoládové masáži s lávovými kameny a dalších procedurách.

Udělejte si čas na relax


Pánové si mohou kromě masáží užít i další příjemné relaxace. Velké nadšení se objeví v očích každého muže, když se řekne pivní lázně. Pivo se zde nejen pije, ale především se v něm pánové budou koupat. Pokud ale pivu příliš neholduje, bude se mu jistě zamlouvat putování za tajemstvím vína, které je plné příjemných vinných relaxačních procedur.
Naopak mrazivé chvíle zažije v poláriu. Nechá se zchladit při kryoterapii teplotami až -160°C a načerpá tak nové síly. Zlepší svou imunitu a pročistí si organismus. Imunitní systém posílíte také v solné jeskyni. A co může být lepším dárkem pro muže než darovat zdraví?

Zkrášlující dárky pro muže


Každá žena ví, jak báječně se dá odpočívat u zkrášlujících procedur. A postupně to zjišťují i muži. Dopřejte mu například příjemnou relaxaci u profesionálního kadeřníka, který nejlépe rozumí posledním trendům a pozná, který střih a barva mu bude slušet.
I mnohé muže trápí problémy s pletí. Chemický peeling v salónu krásy si poradí s akné, pigmentací, vráskami a povadlou pletí. Pokožce se dostane obnovy a hydratace.

Vyberte si z báječných zážitkových dárků pro muže a dopřejte mu energii, kterou tolik potřebuje. S novým vzhledem navíc získá sebevědomí, které by nemělo žádnému muži chybět.

Wellness dárky pro muže Adresa : http://www.uzijsito.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: vánoce, vánoční, dárky, dary, dárky pro muže, originální vánoční dárky
Uloženo: 29.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde