Adrenalinové vánoční dárky

Je váš partner milovník adrenalinu? Udělejte mu radost a vyberte mu ze široké nabídky adrenalinový dárek pro muže, kterým mu splníte sen.

Zážitky ve vzduchu


Netrpí-li strachem z výšek, můžete mu dopřát ty nejsilnější zážitky, které svět adrenalinu nabízí. Dárky pro muže v podobě tandemového seskoku či letu stíhačkou patří mezi ty nejoblíbenější. Nevyzkoušel ještě kouzlo paraglidingu? Zajistěte mu kurz, který může být začátkem jeho vysněného hobby. Pro ty méně odvážné zvolte raději některý z vyhlídkových letů, při kterém si může vyzkoušet i řízení letounu.

Zážitky na zemi


Ten pravý adrenalin se nemusí nutně odehrávat jen v nebeských výškách. Oblíbeným dárkem pro muže je bezesporu zábava na painballu, kterou si může užít s partou přátel. Ani kurzem lezení nic nepokazíte. Tento oblíbený sport má mnoho podob, stačí si jen vybrat. Vtipným a zároveň užitečným dárkem pro nervózního muže je destruktoterapie, při které si vybije nahromaděný stres a vrátí se vám domů jako beránek.

Zážitky ve vodě


Svět pod vodou láká lidstvo od nepaměti, a tak je víc než jisté, že kurz potápění bude skvělým dárkem i pro vašeho muže. Ale voda nabízí i další zábavné zážitky, které může vyzkoušet. Při aquazorbingu se projde po vodní hladině, při kiteboardingu po ní bude dokonce prohánět a s vozítkem waterbird si užije spoustu legrace.

Adrenalinové dárky pro náročné muže


Výběr zážitků je veliký i pro ty nejnáročnější. Vyznavači zimních sportů můžete darovat kurz snowkitingu, který dá zimním radovánkám nový rozměr. A co takhle přepadení jako z akčního filmu? Z takového dárku bude přímo nadšený! Připadá mu vyhlídkový let málo akční? Může vyzkoušet akrobatický let, na který zaručeně nikdy nezapomene.

Nechte se inspirovat adrenalinovými dárky pro muže a máte jistotu, že váš partner bude zářit štěstím ještě dlouho po tom, co se mu splní jeho dávné sny.

Adrenalinové vánoční dárky Adresa : http://www.uzijsito.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: vánoce, vánoční, dárky, dary, dárky pro muže, originální vánoční dárky
Uloženo: 29.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde