Zenturo® Bekafor® Click – ploty dle vlas

Mít přesně takové oplocení, které si navrhneme samotní je zajisté snem nejednoho z nás. A právě tuto možnost nám nyní přinášejí ploty Zenturo®. Jedná se o profesionální a univerzální „all in one“ řešení pro mnoho současných plotů umožňuje nekonečně variabilní množství možných konfigurací. Můžete si tak samotní navrhnout, jak bude Váš plot vypadat a přizpůsobit ho zcela svým vlastním potřebám. Samozřejmostí je i to, že Zenturo® Vám nabídne maximální ochranu, ale i soukromí pro Vás, rodinu, ale i pro Vaši případnou návštěvu.
Systém Zenturo® může být použit jako samostatný panel, nebo jako plot s „pixelovou“ výplní. Prostory mezi dráty plotu můžete zaplnit úplně, nebo částečně a to pomocí „pixelů“ nebo plně nebo perforovaných plastových pásů. Možnosti výplně plotu závisí pouze na Vaší kreativitě a fantazii, protože ploty Betafence Vám meze nekladou. Pomocí „pixelů“ můžete vytvořit soukromí pro Váš pozemek, plot můžete využít jako oporu pro vinnou révu a jako dekorativní alternativu k gabionovým sítím. Rozmístěním těchto „pixelů“ můžete kreativně využít např. jako označení čísla domu nebo jak vzory, který se vám na plotu líbí.
Pokud tedy i Vy chcete mít originální a jedinečné oplocení, které nebude pouze chránit Váš majetek, ale navíc Vám nabídne i maximální soukromí, tak byste měli zajisté zauvažovat nad ploty od společnosti Betafence. Nejenom že ploty Zenturo® splní všechny Vaše požadavky na bezpečí, ale ještě navíc Vám nabídnou maximální soukromí, které můžete využít dle své libosti. S Betafence se již nebudete muset bát o svůj majetek, stejně tak se již nebudete muset v létě schovávat v domě, jenom proto, abyste se skryli před zraky kolemjdoucích. Stačí, když využijete oplocení Zenturo® a můžete si užívat letních radovánek v bazénu kdykoliv se Vám zachce a především bez zvědavých pohledů sousedů.

Zenturo® Bekafor® Click – ploty dle vlas Adresa : http://www.ploty-betafence.sk
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: ploty, oplocení
Uloženo: 19.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde