Seznamte se s unikátní video-seznamkou

Jste sami, ale nechcete to tak nechat? Hledáte partnera, nebo si jen chce najít nové přátele? Už jste vyzkoušeli všechno možné? My pro vás máme opravdovou novinku, díky které jde seznamování snadno a s opravdovým účinkem. Mystery Video je zcela unikátní systém seznamování. Tato seznamka je výjimečná tím, že ke každému profilu je nahrané krátké video uživatele, ze kterého lze skvěle vyčíst pravou tvář dané osoby, vidíte její gesta, mimiku a chování. To vám na fotografii unikne.
Unikátní je systém samotného fungování. Je postaven na bázi kreditů. Každý uživatel si svůj video profil ocení na určitý počet kreditů. Pokud se chcete na něčí profil podívat, pošlete sms, která vám dobije kredity, za které se můžete seznamovat s vybranými protějšky. Poté pošlete vámi vybrané osobě vyplněný kontaktní formulář a čekáte, zda vám odpoví nebo ne.
Mystery video vám umožní opravdu rychlé seznámení. Ale nejenom, že se seznámíte, naše seznamka nabízí i skvělý způsob odměňování pro naše nejlepší uživatele. Jako základní bonus je možnost připisování kreditů zdarma za registraci, přidání videa či za pouhé shlédnutí vašeho profilu jinou osobou. I za každé dobití větší částky kreditů najednou je deset procent kreditů z dobíjené částky navíc. Pro nejvíce navštěvované profily uspořádáme speciální večer a nejlepší uživatel získá bonus 5000 Kč. A to už je opravdu lákavé.
Všechny možné typy seznamek vám zaručují, že seznámíte s nějakým „panem božským“ či „slečnou dokonalou“. Ale buďte upřímní sami k sobě. Opravdu jste se seznámili s někým, kdo za to stál? U naší seznamky máte opravdu velikou pravděpodobnost, že konečně potkáte toho pravého člověka právě díky našemu unikátnímu systému seznamování. Na co ještě čekáte? Nahrajte své video a dočkejte se něčeho skvělého a jedinečného. Mystery video je seznamka, která funguje!
Mysteryvideo.cz pokud nebude stránka fungovat, tak na www.mysteryvideo.cz/beta/ . /beta/ je testovací verze, ostré spuštění webu do 14 dnů. Již teď se můžete registrovat na testovacím webu a získat tak nespočet bonusů v rámci seznamky…

Seznamte se s unikátní video-seznamkou Adresa : http://www.mysteryvideo.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: seznamka
Uloženo: 14.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde