Nejen denní zpravodajství ze světa módy

Česko je zemí, o které se v souvislosti s módou mluví spíše negativně, nový rychle rozrůstajicí webový portál o módě a modelingu s přehledem nabízí to co velké zahraniční weby - módu takovou, jaká doopravdy je.

Narozdíl od podobně zaměřených serverů, se www.mdls.cz nezaměřuje pouze na neustále omílení stále stejných rad svým čtenářkám, kterak zhubnout, či co vzít na sebe. Čtenářky mdls.cz módou žijí a namísto módního diktátu, jim ukazuje nové směry, tak aby naplno daly možnost prosadit svůj vkus, originalitu a krativitu. Denně aktuallizované novinky nabízejí pohled nejenom do dílen světových módních návrhářů a na jejich přehlídková mola, redakce se také zaobírá lidmi, kteří za tím vším stojí, ať už se jedná o pravidelný seriál o módních ikonách dob současných i minulých či exkluzivní rozhovory, které se na webu pravidelně objevují, jak s návrháři, tak i se světovými topmodelkami.

Modekám se web věnuje mnohem více než jen okrajově. Ve spolupráci se samotnými modelkami a odbornou veřejností sestavil jediný seznam ověřených a doporučených českých modelingových agentur. Ty jsou roztříděné podle krajů v unikátním katalogu, kde se potenciální modelky mohou dozvědět, jaká je agentura pro ně ta pravá aniž by byla nucena mít pochyby o tom, zda je solidní či ne.

Logo mdls.cz je tedy zárukou kvality, největšího českého portálu o módě a modelingu.
Nejen denní zpravodajství ze světa módy Adresa : http://www.mdls.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: móda, modeling
Uloženo: 12.09.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde