Ženský internetový magazín Dokonalá žena

…je on-line magazín určený dynamické ženě, která miluje moderní svět a je vždy o krok dál než ostatní. Baví ji aktivní život, ale občas umí být i báječně líná. A protože je výborná kamarádka, milenka, partnerka, dcera nebo máma, je radost s ní být, žít nebo kamarádit.
Na stránkách www.dokonalazena.cz najdete články, které vás bude bavit číst. Nejsou zbytečně dlouhé ani fádní, protože víme, že život se urychluje a není čas na zbytečné povídání. Nejvíc prostoru věnujeme partnerským, mileneckým a rodinným vztahům, protože ty jsou pro ženu nejdůležitější. K nejnavštěvovanějším rubrikám, které vám přinesou vnitřní pohodu, patří Krása, Zdraví a Domov. Podle originálních receptů, které připravují skuteční profesionálové v oboru, můžete vařit zdravě, nápaditě a s grácií.
Rádi také reagujeme na vaše dotazy i přání a hledáme pro vás další lákavá témata. Denně budete mít přehled o nejzajímavějších novinkách z hvězdné společnosti na „domácím písečku“ i v „cizích vodách“. Rady odborníků, tipy a nápady vám předkládáme v takové formě, abyste je mohla využít v praktickém životě.
Jako čtenářka www.dokonalazena.cz máte denně k dispozici informace, za které nemusíte platit. Stačí otevřít webové stránky a číst, chatovat, prohlížet si obrázky, testovat svou povahu, přemýšlet o mezilidských vztazích nebo plánovat vybavení bytu. Zůstaňte s námi a zároveň cestujte po celém světě, odpovídejte na atraktivní ankety a v zábavných psychotestech zjistěte, jaká jste. Dokonalá žena bude vaší společnicí všude, kde je počítač a internet, abyste byla stále in. Už nemusíte kupovat drahé časopisy. Podívejte se na www.dokonalazena.cz a buďte s každým novým dnem krásnější, chytřejší, spokojenější, šťastnější – zkrátka dokonalejší!

Ženský internetový magazín Dokonalá žena Adresa : http://www.dokonalazena.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: dokonalá žena
Uloženo: 08.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde