LaQ stavebnice

Pan Hiroshi Kichijo z Japonska ji vytvořil v roce 1994.
Písmeno "Q" [kjú] v japonštině představuje kouli. Tento geometrický tvar se považuje za nejdokonalejší jak na zemi, tak i ve vesmíru.
Stavebnice LaQ mají skutečně neomezené možnosti ve skládání a dá se z ní snadno vytvořit i koule a proto bylo písmeno Q přidáno do názvu.
Při skládání stavebnic LaQ si od první chvíle uvědomíte obrovské rozdíly od konvenčních stavebnic, které jsou běžně na trhu.

První rozdíl spočívá v tom, že LaQ s dítětem aktivně komunikuje. Při správném skládání vzniká zvuk, který připomíná "cvaknutí". Tento zvuk dítě informuje, že správně spojilo dílek a spojku. Toto pro mnohé bezvýznamné "Cvaknutí" je velmi důležité pro emoční vývoj dítěte. Tento zvuk dítě "Chválí", že skládá správně a "povzbuzuje" ho ve skládání a rozvoji jeho tvořivosti a celkového intelektu.

Druhý rozdíl spočívá v tom, že LaQ je skutečný svět tvořivosti bez hranic. Při skládání vás neomezuje nic kromě vaší fantazie. Dokážete vytvořit absolutně všechno, co si dokážete představit. Vy sami rozhodujete, co složíte.

Třetí rozdíl je v tom, že stavebnice LaQ přitahují všechny bez rozdílu věku a pohlaví. Tato záliba není krátkodobá a s LaQ navždy zapomenete, co je to nuda.

LaQ stavebnice Adresa : http://www.jinehracky.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: stavebnice, hračka,děti, LaQ
Uloženo: 20.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde