Jezírko nebo bazén?

Rádi byste si vybudovali vlastní koupáním na zahradě, které by přirozeně zapadlo do celkového konceptu zahrady a nepůsobilo rušivým dojmem. Firma jezirka-brno.cz má pro Vás řešení, které spojí koupání a příjemný pocit z přírody na své na zahradě. Koupací jezírka změní a oživí Váši zahradu. Jezírko je samostatný živý biotop, který vytváří ve svém okolí příjemné mikroklima. Vodní plocha v zahradě je atraktivní prvek, který přitáhne pozornost obyvatelů domu i jeho okolí. Horké dny činí jezírko snesitelnější a naopak silné zimní mraznou u jezírka mírnější.
Koupací jezírka jsou vedle bazénu moderní alternativní možností jak si dopřát uvolnění a radost z koupání v klidu domova. Pokud máte k dispozici plochu minimálně 80m2 a alespoň na polovině této plochy je možné vytvořit hloubku 1,2 až 2 m, můžete spojit radost z koupání a příjemný pocit z přírody ve vlastním koupacím jezírku. Koupací jezírka na rozdíl od bazénu nemusí dodržovat standardní pravidelné tvary a ekologicky nezatěžují přírodu chemickými přísadami k udržení křišťálově průzračné vody. Před koupání v přírodním koupacím jezírku nezapomeňte na důkladnou sprchu, voda by se neměla zatěžovat chemikáliemi (zbytky kosmetických prostředků, mýdel, krémů atd.)
Zahradní jezírka a koupací jezírka jsou stále oblíbenější, jezírka jsou nejen investicí do majetku ale i investicí do životní pohody, investicí do budoucna. Vlastní ostrůvek pohody – si díky moderním a cenově dostupným technologiím může dopřát každý majitel zahrady. Pokud načerpáte dostatek informací, můžete si zahradní jezírko vybudovat sami. Druhou možností je zadání stavby zahradního jezírka odborníkům a získané informace využít při plánování jezírka, dozoru jeho stavby a následné údržbě. Například web firma jezírka-brno.cz přináší dostatek informací a inspirace, tak i kontakt na odborníky v oblasti realizací zahradních a koupacích jezírek.
Jezírko nebo bazén? Adresa : http://www.jezirka-brno.cz/zahradni-jezirka-c-1-k-10.html
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: zahradní jezírka
Uloženo: 17.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde