Online TV, sledujte svůj oblíbený progra

Cestujete a nemáte možnost sledovat oblíbené zpravodajství či jiný program? Nebo naopak rádi sledujete vysílání zahraničních televizí? Pak právě pro Vás na internetu funguje on-line TV. Jedná se o online streaming vysílání jednotlivých televizí. V dnešní době existuje mnoho stránek poskytujících tuto službu a stačí si vybrat.
Vybrané online TV poskytují také tv program stanic, které jsou dostupné. Můžete sledovat zahraniční televize, ke kterým normálně nemáte přístup. Nejedná se pouze o zpravodajství, ale také o hudební televize, sportovní kanály či regionální televize z mnoha zemí světa. Tato služba není novinkou, avšak její kvalita neustále roste.
Online TV může být jednoduše zneužita ke "spamování" reklamou. Proto existují mnohé stránky, které ve skutečnosti s on-line TV nemají nic společného. Pokud tedy například hledáte konkrétní sportovní přenos, nezadávejte do vyhledávače titul zápasu, ale postupujte přes poskytovatele online TV. Časem vyberete svou oblíbenou stránku se seznamem online TV a ušetříte čas i nervy s nefungujícími reklamními odkazy! Skrze tuto stránku máte přístup na jednotlivé zahraniční televize a již můžete sledovat svůj oblíbený kanál či přenos. Další možností, kterou online TV nabízí je přidání nového kanalu. To znamená, že pokud máte oblíbený tv program, který na Vaší online TV chybí, napíšete administrátorovi stránky a on ho, pokud je program v pořádku, přidá na seznam online TV a máte vše pohromadě!

Online TV, sledujte svůj oblíbený progra Adresa : http://www.online-tv.as
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: online tv, tv program, on-line tv
Uloženo: 28.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde