Inzertní portál pro pejskaře

Jestliže jste obdivovateli pejsků a často brouzdáte po internetu, jistě jste si všimli portálu www.inzerce-psu.com, který jak už název napovídá se zabývá inzercí psů. Tvůrci, jak je vidět, se snaží stránky protkat nádhernými fotografiemi, které upoutají nejen oko, ale i duši.
Pokud prodáváte nebo se chystáte koupit nějakého psího kamaráda, není nic jednodušší, než si zadat inzerát právě na tomto portálu. Na rozdíl od ostatních je tato stránka velmi jednoduchá a přehledná. Přidáním barviček ve filtraci jsme ohromeni. Vložit inzerát zde dokáží i ti, co s počítačem bojují. A pokud i přesto budete mít problém, můžete kontaktovat administrátora, který vám rád poradí.
Inzerce-psu.com se snaží svůj portál rozrůst i o jiné atraktivní témata. V budoucnu můžeme čekat spoustu zajímavých informací. Pozorní návštěvníci si mohou všimnout, že už teď na stránkách přibyla sekce články, která se bude věnovat běžnými problémy a radostmi s našimi pejsky. Zjistili jsme, že už nyní, pokud se chcete podělit o své zážitky s vašimi čumáčky, můžete vložit článek.
Aktuálním tématem stránek se stává „Vzácná nebo méně známá psí plemena“. Kdy chovatelé takovýchto plemen mají jedinečnou šanci své méně známé plemeno pozdvihnout. To mi přijde, jako úžasný nápad. Být chovatelem, neváhám ani chvilinku.
Mimo výše zmíněných novinek jsme také vypátrali, že portál inzerce psů se chystá přidat na své stránky atlas psů, „facebook“ pro pejsky a mnoho dalších zajímavostí, které jsem slíbil, že neprozradím.
Co říct na závěr? Máme se na co těšit. Přejme internetu spoustu takových stránek

Inzertní portál pro pejskaře Adresa : http://www.inzerce-psu.com/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: inzerce psů
Uloženo: 14.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde