Friendlycat

Jsme malá chovatelská stanice ze Zlína, chovu ragdollů se věnujeme už od roku 2005 a naprosto jsme podlehli jejich kouzlu. Kočičky s námi žijí ve společné domácnosti (nebo my s nimi). Ono by to totiž ani jinak nešlo. O kočkách se sice říká, že jsou nezávislé, ale o Ragdollech to neplatí. Jsou závislí na "svém" člověku, nemají rádi samotu a nenahradí jim jej ani přítomnost jiných koček. I když mít kamarády je fajn.


Ragdoll je kočka se psí povahou. Chodí všude za vámi jako pejsek, chce být u všeho, co se u Vás děje a moc ráda si hraje. Naše Andromeda ráda aportuje papírovou kuličku.


Další vlastnost, kterou Ragdollové vynikají, je jejich poddajnost. Když jej zvednete, povolí všechny svaly a působí lehce, jako hadrová panenka. Odtud jejich název. Nechá si hodně líbit, nepoškrábe Vás, jedině omylem při hře a svůj nesouhlas vyjadřuje spíš lehkým vzdorem a vyčítavým pohledem. Je to velice přítulná a mazlivá kočka. Vrní a vrní a vrní...


Koho si toto plemeno ještě nezískalo svou společenskou povahou, získá si jej svou krásou. Ragdoll je elegantní polodlouhosrstá kočka s nádhernýma modrýma očima a sametově hebkou srstí.
Friendlycat Adresa : http://www.friendlycat.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: Zlín Ragdoll Chovatelská stanice kočky
Uloženo: 03.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde