Rono Krupka - dětská auta a motorky

Prodáváme dětská elektroautíčka, dětská akuautíčka, dětské čtyřkolky, dětské motorky. Dále se zabýváme prodejem elektrocentrál, centrál a generátorů, motorových pil, vzduchovky. Prodej zábavné pyrotechniky.

Kontaktní osoba:
Jméno a příjmení:Roman Novák
telefon (nejlépe mobilní):777 288 882
funkce:majitel
email:info@rono.cz

Název společnosti:Roman Novák - RONO
Adresa (ulice, město, PSČ):Višňový sad 318Krupka 141742
IČ:16384253
DIČ:CZ6809221991
telefon777 288 882
fax:417 852 511
email (obecný):info@rono.cz
www stránky:www.rono.cz

Motorové čtyřkolky, dětská aku auta, elektrocentrály, hliníkové žebříky, ohňostroje na zakázku...
Něco málo o nás

Naše firma vznikla v roce 1994.V prvních letech podnikání jsme se věnovali dovozu spotřebního zboží a elektroniky z Německé spolkové republiky .V roce 1997 jsme začali dovážet zboží přímo z Asie a Orientu. Veškeré naše zboží nabízíme přímo spotřebiteli, ale i velkoodběratelům.
Motorové čtyřkolky, dětská aku auta a motorky, odrážedla a další...

Po letech dovozu a prodeje motorových čtyřkolek, motorek, Quadu, autobuggyn a mini biku a mini moto crossek jsme se zaměřili na teenagery a děti předškolního věku. Dětská aku auta a motorky, odrážedla, tříkolky a traktory jak šlapací, tak elektrická patří mezi náš hlavní dovozní sortiment. Nabízíme Vám špičkovou kvalitu a senzační ceny!


Elektrocentrály, benzínové i naftové generátory.

Dalším prodejním a dovozním artiklem jsou elektrocentrály, generátory s 4-taktním vzduchem chlazeným benzínovým jednoválcovým motorem 196 ccm, typu OHV a centrály s 4-taktním vzduchem chlazeným naftovým jednoválcovým motorem 296 ccm.


Motorové pily, hliníkové žebříky, alu štafle a lešení.

V našem rozsáhlém sortimentu najdete i motorovou pilu –zn.BOMAG A ZN. SCION dovozené z Německa. Spotřební zboží, jako je Hliníkový teleskopický žebřík délky 3,2 m, který je naší novinkou, v brzké době rozsíříme o alu štafle a alu lešení.


Pyrotechnické výrobky I. a II. třídy, ohňostroje na zakázku.

Další z našich činností je od roku 2002 prodej zábavné pyrotechniky. Prodáváme pyrotechnické výrobky I. a II. třídy dle zákonných předpisů tzn. výrobky I.třídy bez omezení a výrobky II.třídy pouze osobám starším 18-ti let. Počátkem roku 2004, po úspěšném absolvování řady náročných školení a zkoušek, jsme se stali certifikovanými prodejci profesionální pyrotechniky III. a IV. třídy. Souběžně s prodejem také vyrábíme ohňostroje na zakázku.



A nyní Vám již přejeme příjemné nakupování. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat jsme připraveni Vám splnit Vaše přání k maximální spokojenosti.

Rono Krupka - dětská auta a motorky Adresa : http://www.rono.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: Dětská akuautíčka, dětská elektroautíčka, dětské čtyřkolky, dětské motorky, cent
Uloženo: 21.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3.7
Hodnocení webu: 3.7

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde