Koss Porta Pro - legendární sluchátka

Slovo úvodem:


Důvod proč tyto stránky vznikly byl jednoduchý. Když jsem si vybíral sluchátka, tak jsem nenarazil na stránku zabývající se přímo těmito sluchátky do hloubky. A proto bych Vám chtěl podat kompletní informace o těchto legendárních sluchátkách. Naleznete zde mnohé informace od technických parametrů až po mé vlastní postřehy, dozvíte se i něco z historie nebo o konkurentech. Stránky obsahují veřejné fórum, kam můžete psát osobní zkušenosti s těmito sluchátky.
Stránky jsou zaměřeny na slucátka Koss Porta Pro. Tak se i recenze webu zaměří právě na ně:

Obecně:


Tyto sluchátka jsou asi nejznámější výrobek společnosti KOSS. Vzhledem k rozměrům akustického měniče a otevřenému systému naprosto unikátní kvalita reprodukce. Další specialitou jsou dvě opěrná místa (vlastní sluchadlo a molitanová opěrka nad ušima) a přepínač comfortZone, kterým lze vhodně rozložit tlak na uši a na hlavu. Sluchátka lze velmi jednoduše složit na minimální rozměr a přenášet v dodané brašničce. Vhodné jak k walkmanu, tak i ke špičkovému domácímu poslechu.

Něco z historie:


Poprvé se objevil tento model přenosných stereo sluchátek v roce 1984. Stanovili výkon a komfort osobního poslechu hudby na celém světě. V průběhu roků přinesli Porta Pro mnoho radosti svým uživatelům a nadšencům, pro které jsme uchovali originální (patentem chráněný) design, který z nich vytvořil ve světě nezaměnitelnou ikonu přenosné hudby. Dnes jsou sluchátka volbou pro vybrané posluchače. Jsou určené pro ty s čistým hudebním sluchem a dodnes jsou nežádanějším obchodním artiklem společnosti KOSS.

Přes svoje mimořádné, výjimečně bohaté dynamické elementy, hluboké basy a pozoruhodné široký frekvenční rozsah od 15-25000Hz, dokážou reprodukovat každý odstín zvuku ve vašem filmu, nebo muzikálu bez ohledu na technické parametry hudebního díla.

Vyrobené jsou z plastu a ocele, elementy jsou vyráběné za extrémně přísných podmínek, díky tomu je minimalizované mechanické poškození a zajištěná mimořádně přesná zvuková reprodukce. Neodýmová slitina bóru a vzácného zemského magnetu dodává Porta Pro vysokou hladinu zvuku až natolik, že můžete slyšet jakýkoliv zvuk když bojujete proti jiným zvukům, například v autobuse, a nebo metru. Ve vakuu uložená kmitající cívka zpřesňuje přenos a vedení signálu pro čistější a jasnější zvuk.

Závěrem:


Přijměte moje pozvání na tyto stránky. Doufám, že se Vám stránky budou líbit natolik, že si sluchátka zamilujete stejně jako já a nebudete moci bez nich už nikdy být. :)

Koss Porta Pro - legendární sluchátka Adresa : http://portapro.info
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: koss, porta, pro, koss porta pro, porta pro, sluchátka koss, porty, sluchátka
Uloženo: 18.08.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1.6
Hodnocení webu: 1.6

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde