Vůně, články, pokec, horoskopy

Pokud chodíš ráno běhat, v létě toho na sebe moc navlíkat nemusíš: stačí ti šortky a horní díl plavek, ovšem pevně uvázaný. Naše rada zní: zvykni si na pravidelný pohyb. Teď to asi nepotřebuješ, ale za pár let možná budeš litovat každé babiččiny buchty nebo hamburgeru.

NEVINNÁ A ROMANTICKÁ...Divine Paradise je jiskřivá, ovocně-květinová vstupenka do ráje s dlouhotrvajícím efektem. Vytvoří krásnou velkou bublinku lásky, do které se musí chytit úplně každý. Její vrchní tóny tvoří svěží perská limetka, grapefruit a pikantní čínský zázvor. Potom situaci zamotá žhavá orientální skořice, dokonale harmonicky doplněná romantickou kombinací frézie a jasmínu a útok zakončí závoj z jemné vůně cedrového dřeva, vetiveru a meruňky. Skrývá se ve flakonu oblečeném do metalické modré.

CHARISMATICKÁ, ZÁŘIVÁ A VŽDY ROZESMÁTÁ...Vůně Magnific Sun vyzařuje život a energii slunečních paprsků, obohacených o ovocnou příchuť žlutého melounu a ananasu se zlatavými tóny svěží mandarinky. Magnólie a májová růže spočívají v hřejivém závoji ze santalového dřeva, broskve, malin, vášnivé vanilky, ambry a pižma. Slunce zachycené ve zlatavě žlutém flakonu
OHNIVÁ, ŽIVÁ A ODVÁŽNÁ...Vůně Sensual Heaven - to je malý kousek ráje obklopený žhavou a jiskřivou ovocnou aurou přecházející přímo do květinového srdce, plného smyslnosti a energie. To všechno je zabalené do omamné vůně karamelu, božské čokolády a šťavnaté broskve, svůdně doplněné teplou orientální vanilkou a pižmem. Výsledkem je intenzivní, dlouhotrvající pocit, který vniká až pod kůži. Uvězní vás do klícky, skryté v měděně růžovém flakonu

OKOUZLUJÍCÍ, HRAVÁ, ZROZENÁ K TANCI...Všem se zatočí hlava z nástupu úvodní ovocné směsi černého rybízu, passion fruit, pikantní mandarinky, hrušky a liči - vše skvěle okořeněné černým pepřem. Rytmus graduje s růží, švestkou, nektarinkou a mraženým pomerančem. A bohaté basy udržují vzrušující tempo smyslnými nótami santalového dřeva a šedé ambry, vzletné maliny, žensky svůdné vanilky, houpavých heliotropů a lahodné meruňky. Oslnivá vůně, která se hodí k zářivým světlům a žhavému tanečnímu parketu. V zářivě růžovém flakonu.
Nestojí to za to si zde zasoutěžit? Já myslím, že je to super vyhrát a trošku přemýšlet nad odpovědmi. Velmi doporučuji.
Vůně, články, pokec, horoskopy Adresa : http://www.lovetrap.cz/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: fazole
Uloženo: 15.08.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde