Fandové amerických vozů z Brna a okolí

Jsme fandové a majitelé amerických automobilů z Brna a okolí. Friday Night Ride je nezávislé volné uskupení svolavatelů neformálních společných vyjížděk amerických automobilů pro majitele z brněnské oblasti, ale i celé Moravy a okolí.

Naší snahou je uskutečňovat nezávislé, nekomerční, pohodové a přiměřeně aktivní setkání. Nejsme občanské sdružení, nevybíráme poplatky, nikoho k ničemu nenutíme. Nerozlišujeme, zda-li má vaše amerika 6 nebo 8 válců. Máme rádi všechny ameriky.

Vše je podřízeno jen a pouze našemu společnému jmenovateli, jímž je srdeční náklonnost k amerikám, a přestože se každému v rámci americké automobilové produkce může líbit více či méně něco jiného, naší snahou je aby se každé setkání odehrálo v atmosféře společného pohodového svezení napříč městem Brnem a posezením v cílové stanici při vzájemném toleranci vůči všem zúčastněným.

Srdečně vítáni jsou všichni majitelé, fandové a provozovatelé amerických automobilů naprosto bez jakýchkoliv omezení.
Ameriky v Brně

Ameriky v Brně jsou. Není jich zrovna málo. Přesto zde, v posledních letech, prakticky nedocházelo k tomu, že by se lidé nějakým způsobem sešli, projeli a popovídali v počtu větším než několik málo jedinců. Většinou by se dali spočítat na prstech jedné ruky. Jedinou vyjímkou byla akce oficiální organizace American cars club Brno - USCARS Meeting Brno (brněnský sraz amerik u Olympie). Situace se zdála bez východiska...
Fandové amerických vozů z Brna a okolí Adresa : http://www.fridaynightride.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: ameriky, americké vozy, americké automobily
Uloženo: 03.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde