Kabelky Lacoste

Kabelky značky Lacoste jsou jedním z mnoha produktů nabízených touto velice dobře zavedenou a známou značkou. Tyto kabelky představují propojení kvality, stylu a vkusu, které se řídí heslem, že „méně je někdy více“ a v „jednoduchosti je krása“. Jedná se o kabelky, pro které je příznačné spojení prvků jednoduchosti a elegance. Každá Lacoste kabelka je jedinečná svým designem a od ostatních kabelek velice dobře rozpoznatelná díky logu populárního krokodýlka. Kromě klasických dámských elegantních či sportovních kabelek nabízí značka Lacoste také kabelky určené pro muže.

Lacoste je v dnešní době velice známou a dobře zavedenou značkou všech milovníků módy. Jen stěží se najde někdo, kdo by neznal, dnes tak velice populárního „krokodýla“. Málokdo ovšem ví, že tato francouzská značka se původně zaměřovala pouze na výrobu sportovního oblečení, především tenisových, golfových a plážových triček.

Zakladatelem společnosti byl René Lacoste, francouzský tenisový hráč, jemuž bylo americkými médii přezdíváno „aligátor“ nebo také „krokodýl“. Tuto přezdívku získal po vyhraném zápase, před jehož konáním se vsadil s kapitánem francouzského týmu o zavazadlo z pravé krokodýlí kůže. Fanoušci byli z této přezdívky tak nadšeni, že od té doby se René Lacoste objevoval na tenisovém kurtu vždy v „polo – tričku“ s logem malého zeleného krokodýla, jež mu vytvořil jeho dobrý kamarád André Gillier. V roce 1933 se tak zrodila nová módní značka, která představovala revoluční změnu v pánském tenisovém oděvu. Od té doby si našla spoustu příznivců po celém světě. Pro mnohé z nich neznamená Lacoste pouze značku módy a kvality, ale také image. Jedinečnost této značky je navíc posílena rozsáhlou nabídkou výrobků, kterou disponuje.
Kabelky Lacoste Adresa : http://kabelky-lacoste.info/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: kabelky lacoste, sportovni kabelky, dámské kabelky, luxusní kabelky
Uloženo: 17.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde