...just relax - rozcestí pro volný čas

...just relax

je zcela nový webový rozcestník zaměřený na volný čas.
Podstatnou část tohoto webu tvoří katalog rozdělený do krajského členění. V každém kraji je dále rozdělen do 8 hlavních kategorií, a to cestování, nákupy, pohostinství, péče o tělo, sport, vzdělávání, zábava a kultura. Všem subjektům (ať již právnickým nebo fyzickým osobám, ale také všem zájmovým sdružením) nabízí prezentaci svých služeb zařazením odkazu do katalogu a vytvořením prezentační stránky, to vše za bezkonkurenční cenu 39,-- Kč/měsíc.
Cena byla stanovena tak, aby mohly být pokryty provozní náklady katalogu, tj. umístění, aktualizace a zejména propagace v regionálních periodicích plánovaná na konec roku 2006, resp. začátek roku 2007. Rozcestník není vyhotoven za účelem zisku, je vytvořen ze zájmu o tvorbu webových prezentací a zejména o vyplnění "díry" v českém internetu - konkrétní katalog pro volný čas v našem "www prostředí" ještě chybí. Abychom v co nejkratším čase zaplnili jednotlivé kategorie ve všech krajích, poskytují se na všechny objednávky přijaté do 31.10.2006 tzv. "platební prázdniny".
Všem účastníkům tohoto webu je dána možnost upozornit na některou z blížících se akcí (kon certu, divadelního představení, promítání zajímavého filmu, festivalu, nebo pouze soukromého večírku), a to zcela zdarma (v případě zpoplatnění této služby by přestal fungovat základní princip tohoto webu).
Věříme, že se katalog dostane do podvědomí široké veřejnosti a pomůže Vám zpříjemnit Vaše volné chvíle vyhledáním těch nejlepších služeb.
...just relax - rozcestí pro volný čas Adresa : http://www.justrelax.cz (Adresa je již pravděpodobně nedostupná.)
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: Volný čas, cestování, kultura, zábava, vzdělávání, sport, péče o tělo, nákupy,
Uloženo: 30.07.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde