Taneční škola Dirty Dance

HLEDÁME tanečníky a tanečnice od 7 do 40 let do nových tanečních skupin, kde se naučíte tyto styly tanců. HIP HOP FUNKY RAP DISCO DANCE SHOW FORMACE R´N´B´ a jiné

Zveme všechny tance chtivé začínající tanečníky a tanečnice do nové taneční školy skupinového moderního tance, kde není potřeba partner. Nabízíme výuku vedenou odborným lektorem, vystoupení na různých společenských akcích, doma i v zahraničí, v televizi. Budeme se zúčastňovat prestižních tanečních soutěží v daných disciplínách s možností účasti na mistrovství Evropy, nebo světa.

Máš-li chuť se naučit tančit současné taneční styly tanců, které máš možnost vidět v televizi při doprovodu známých zpěváků, zpěvaček a hudebních skupin, tak právě pro Tebe je určena naše taneční škola.

V choreografií s remixovaných skladeb v uvedených stylech tanců, se budeš mít možnost zúčastnit výše uvedených soutěží anebo v nádherných kostýmech ohromíš nejen své přátele a rodinu, ale také diváky na různých akcích doma, v zahraničí, nebo v televizi.

Tréninky jsou věkově rozděleny do čtyř skupin a ty budou mít až 4x týdně tréninky v odpoledních a večerních hodinách.

Čeká na Tebe nová parta lidí, spoustu zážitků a taky skvělý choregraf a tanečník, který je několikanásobným mistrem ve svém oboru. Byl již několikrát na

M ČR,ME a MS v diskotancích a získal se svými choreografiemi několik ocenění.

Mimo jiné na tréninku proběhne i baletní hodina, gymnastické cvičení pro akrobacií a zvedačky a každou hodinu tě čeká aerobní rozcvička.
Taneční škola Dirty Dance Adresa : http://dirtydance.webnode.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: tanec, kurzy tance, taneční škola, taneční kurzy, tanečnice, tanečník, hip hop,
Uloženo: 28.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde