Threshold Training Associates

Jazyková škola Threshold Training Associates byla založena v roce 1995 s cílem poskytovat co nejkvalitnější a nejkomplexnější služby v oboru "výuka cizích jazyků". Specializujeme se na výuku akademického, obchodního a profesního zaměření. Kromě kurzů angličtiny, němčiny, ruštiny, španělštiny a češtiny pro cizince zajišťuje naše škola i výuku „exotických“ jazyků, jako například mongolštiny.

Poskytované služby
- Jazykové kurzy pro veřejnost
- Letní intenzivní kurzy
- Výuka odborného a profesního jazyka
- Organizace studijních pobytů v zahraničí
- Překladatelské a tlumočnické služby
- Výuka ve firmách a organizacích v rámci celé ČR

V rámci kurzů pro veřejnost nabízíme výuku v semestrálních kurzech, ve víkendových kurzech a v intenzivních kurzech. U semestrálních a víkendových kurzů se jedná o dopolední i večerní jazykové kurzy, přípravu na mezinárodní jazykové zkoušky i specializované kurzy. Letní intenzivní kurzy představují pro naše studenty vítané zpestření pravidelné celoroční výuky. Nabízíme je dvou variantách: docházkové kurzy v Praze, nebo pobytové kurzy mimo Prahu.

Mezi silné stránky naší jazykové školy ve vztahu k firemním klientům patří individuální péče o každého studenta, a to jak po stránce metodické a výukové, tak po stránce administrativní. Nejčastěji pro naše klienty zajišťujeme komplexní jazykové služby, zahrnující i překlady a tlumočení.

Kromě výuky běžného jazyka nabízíme i obchodní a jinak odborně zaměřenou angličtinu (popř. jiné jazyky), přizpůsobenou potřebám zákazníka. Naši lektoři si v těchto specifických případech připravují značnou část učebního materiálu sami a často pomáhají studentům v každodenní cizojazyčné korespondenci, provádějí jazykové korektury smluv, propagačních materiálů atd.

Můžeme pro vás rovněž zajistit jazykové kurzy v zahraničí (Anglie, Irsko, Wales, USA, Malta, Německo, Rakousko). Specializujeme se na nabídku zahraničních kurzů pro střední a vyšší management a pro náročnější studenty, kteří dávají přednost těm zahraničním školám, na nichž potkají jen minimum svých českých kolegů.

Jazyková škola Threshold Training Associates je jedním z prvních řádně přijatých členů Asociace jazykových škol České republiky . Tato skutečnost zaručuje studentům, že škola poskytuje kvalitní služby v oblasti výuky, metodické podpory, organizace a administrativy. Jedním z hlavních cílů AJŠČR je poskytovat klientům informace, usnadňující volbu kvalitní jazykové školy.
Threshold Training Associates Adresa : http://www.threshold.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: jazyková škola, výuka jazyků, jazykové kurzy, angličtina
Uloženo: 15.03.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3.3
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde