Pravidelná i vstupní školení řidičů

Školící středisko Praha se věnuje školení řidičů firemních vozidel. Řidiči nákladních vozidel a autobusů mají povinnost projít každoročně pravidelným školením. Ke svojí práci potřebují profesní průkaz, který lze získat absolvováním vstupního školení a splněním závěrečné zkoušky. Školící středisko Praha vám pomůže jak v přípravě k získání profesního průkazu, tak i s pravidelnými ročními školeními k prodloužení jeho platnosti. Formou rekvalifikace je možné získat profesní průkaz téměř zdarma, ale ne každý splňuje podmínky rekvalifikačních kurzů. Vždy je vhodné se nejprve informovat o procesu rekvalifikace předem.

Školící středisko Praha se nevěnuje pouze firemním zákazníkům, ale také jednotlivcům a podnikatelům pracujícím v oboru dopravy. Pokud potřebujete proškolit, je vhodné se objednat alespoň dva týdny dopředu vzhledem k požadavkům úřadů a s tím spojené administrativě.

Pro řidiče osobních vozidel a dodávek (skupiny B), kteří potřebují referentské školení - tedy mají k dispozici vozidlo pro potřeby firmy - je k dispozici i možnost školení mimo naši provozovnu. Pokud se objednáte s dostatečným předstihem, školící středisko Praha může vyslat jednoho z lektorů přímo k Vám do firmy a vaši zaměstnanci tak nemusí nikam jezdit.

Vzhledem k mnoha druhům školení řidičů je vhodné se vždy nejprve spojit se školícím střediskem a zeptat se na všechny potřebné informace.
Pravidelná i vstupní školení řidičů Adresa : http://www.skoleni-ridicu-praha.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: školení řidičů, profesní průkaz, rekvalifikace
Uloženo: 08.10.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde