Je radost se učit?

Je zajímavé, že věta, že kolik znáš jazyků, tolikrát jsi člověkem, jako otřepaná fráze neustále koluje mezi lidmi a že stále tvrdí pravdu.Lidská řeč je tak důležitá, že se bez ní neobejdeme.
Jenže tím, že každý umí přirozeně svou mateřštinu, je mu dán určitý okruh lidí, se kterými může komunikovat. Příkladně u nás to je asi 10 miliónů. Myslíte si, že to stačí? Mnohému určitě bude muset, protože jinou řeč nezná a ani se ji nehodlá učit. Ale co vy ostatní?
Deset miliónů je určitě hodně, ale s každým stejně nikdy mluvit nebudete, protože většina z nich dělá něco, co vás osobně nezajímá, jsou jiné generace, žijí daleko a podobně. Tím se okruh lidí značně sníží, takže co s tím? Pokud čtete tento článek, jste asi dospělý, takže řešením může být například jazyková škola Brno.
Jenže nejde jen o komunikaci jako takovou, je tu práce, obchod, koníčky, literatura, cestování, informace, seznamování, a na to vše je potřeba se domluvit v cizích řečech. Ale učeni není jen otázka dětství a mládí, učit by se měl člověk stále. Je pravda, že ve vyšším věku nebude nikoho asi bavit biflování se slovíček, ale chce to nějaký jiný moderní a výhodnější systém. O způsobech učení také kolují různé fámy, třeba si strčit učebnicí na noc pod polštář. Jestli to někdo zkusil, určitě zjistil, že to nefunguje. Další metodou je třeba sledovat cizí filmy bez titulků. Je to metoda časově náročná, ale pokud u vás nesedí někdo, kdo vám bude překládat, zkrachuje stejně. Další způsob je se vystěhovat a učíte se praxí v jiném jazykovém prostředí. Ze tří uváděných metod je jediná, které vede k určitému výsledku, ale kdo si to může dnes dovolit? Kdo může na rok či dva vycestovat třeba do Anglie či USA? Nemůže být řešení jiné, například jazyková škola v Brně.
Věřte, že lepší jazykové kurzy Brno nezná, zaručená profesionální metoda, odborní lektoři, to je cesta do světa, to je nejlepší cesta k jazykům.
Je radost se učit? Adresa : http://www.njs.cz/
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: jazyková škola brno, jazykové kurzy brno, jazyková škola v brně
Uloženo: 01.11.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde