Kurzy první pomoci on-line

Projekt ePrvníPomoc.cz vznikl v září 2012 jako reakce na stále vysoké procento případů, kdy k záchraně života stačil správný a včasný zásah. Dnes a denně jsme svědky případů, kdy minuty a sekundy rozhodují o životě a smrti.

Naučte se první pomoc



Kurz první pomoci vás poučí, jak například postupovat při úrazech, či jak se projevuje epileptický záchvat, jak přivolat odbornou pomoc a jaká jsou legislativní opatření pro poskytnutí první pomoci.

Kurz první pomoci je online



Kurz první pomoci je online. E-learning je dostatečně flexibilním způsobem školení pro všechny, kteří si váží každé volné chvíle. Proč někam chodit, když si můžete o polední pauze, po večeři, či o víkendu pohodlně sednout k počítači a studovat?

Proč zvolit náš e-learning?



Zdá se, že v dnešní době není obtížné najít potřebné informace na internetu. Na druhé straně se většinou nedohledáte, kdo údaje na internetové stránky poskytl a jestli jsou pravdivé. Při tom na nich leckdy může záviset život těch, které pomocí těchto návodů zachraňujeme. Nespoléhejte na anonymní informátory, učte se od profesionála. Garantem našich kurzů první pomoci je ESAVA s.r.o. Výukové materiály pro náš e-learning dával dohromady Aleš Rubek, jehož osvědčení o získání patřičného vzdělání naleznete v sekci O projektu. Sami se po úspěšném absolvování kurzu budete moci chlubit podobným certifikátem.

Pro koho je kurz určen?



Kurz je určen pro každého, kdo se chce přestat bát o život svých blízkých s tím, že bude schopen kdykoli pomoci. Kurz je ale určen nejen pro jednotlivce, ale i pro skupiny.
Kurzy první pomoci on-line Adresa : http://www.eprvnipomoc.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: první pomoc, kurz, školení, e-learning
Uloženo: 22.10.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde