podkladyprovysokeskoly,cz

Jsme společnost zabývající se studijním poradenstvím. Soustřeďujeme se především na přípravu podkladů pro vysokoškolské práce, případně středoškolské práce. Nabízíme zajímavé finanční ohodnocení a pravidelný příjem. Všechny potřebné informace o nás naleznete na naší internetové stránce www.podkladyprovysokeskoly.cz a do pozornosti nabízíme sekci kooperace.
Hledáme zpracovatelů především pro tyto oblasti: právo, ekonomie, sociální práce, pedagoga, management, zdravotnictví, politologie, filozofie, mezinárodní vztahy a pod.
Povinnost potencionálních zpracovatelů - poslat životopis a nascanovany nebo vyfocený diplom (buď mobilem nebo prostřednictvím webkamery, avšak obě verze musí být čitelné, jinak odmítneme kooperaci) na kooperace@podkladyprovysokeskoly.cz
Dále je třeba poslat 2 ukázky, jednu v harwardskom stylu a druhou na principu poznámky pod čarou. Jedna z nich musí být vaše závěrečná práce, t. j. bakalářské nebo diplomová práce, případně rigorózní práce a druhá práce může být s menším rozsahem (referát, seminární, zápočtový práce atd.), ale musí mít min. 6 stran.
Samozřejmě tyto dokumenty slouží ke kontrole autorských schopností, tvořivosti uchazečů a v případě budoucí spolupráce nebo zamítnutí dokumentů budou vymazány ze systému.
podkladyprovysokeskoly,cz Adresa : http://www.podkladyprovysokeskoly.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: vypracování vysokoškolských podkladu, korektura textu
Uloženo: 22.04.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde