KURZ – PROBLÉMY PRÁCE


Práce sehrává ve hře života důležitou roli. Máte ze své práce skutečně radost? Máte ve svém zaměstnání pocit jistoty? Chtěli byste mít větší osobní uspokojení z toho, že svou práci děláte dobře? Tento kurz ukazuje, jak přesně těchto věcí dosáhnout a ještě mnohem více. Hra života a uvnitř něj hra práce může být radostná a prospěšná. Kurz je sestaven na základě děl od spisovatele L. Ron Hubbarda.

Co tento kurz dal studentům:

Tento kurz mi objasnil spoustu nepochopení v minulosti. Kdybych ho nastudoval dříve, mohl jsem si ušetřit spoustu zklamání, trápení a rozčilování. Naprosto jednoduchá a geniální technika ztráty a nahrazení stabilního bodu jako možnost vybřednutí ze zmatku je naprosto pravdivá. Tajemství efektivity, kontrola, život jako hra, ARK trojúhelník (afinita, realita a komunikace – tedy porozumění) a návod, jak odpočívat, to jsou úžasnosti, které by se měli vyučovat už na základních školách. Děkuji Ronovi, děkuji supervizorům Jirkovi i Radkovi. Děkuji Martinovi, že jsem zde. R.K.

Dostal jsem pohled nejen na to, proč vznikají problémy v práci, ale vidím, že se to dá úžasně použít i na jiné oblasti života. Vidím, že i doma mám co zlepšovat, protože s tou kontrolou je to všelijaké. A první, co vyzkouším, je „procházka“. Už se těším na výsledek. J.B.

Více na www.dianetika.cz




KURZ – PROBLÉMY PRÁCE Adresa : http://www.dianetika.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 17.04.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde