Naučte se učit

Ať už jdete na vysokou školu nebo začínáte ve svém zaměstnání, potřebujete mít schopnost to, co jste studovali, použít, abyste v životě mohli dělat to, co chcete. Už se vám někdy stalo, že jste četli stránku, a když jste došli na konec, neměli jste ani ponětí, o čem se tam psalo? A dokonce, i když jste si ji přečetli znovu, pořád jste tomu nerozuměli? Jestliže ano, tak jste narazili na některou z bariér ve studiu, které popisuje L. Ron Hubbard v tomto kurzu. Získejte dovednosti, které potřebujete, abyste mohli otevřít bránu do života a učení.

Co dal tento kurz studentům:

Kurz Základní studijní příručka byl první, který jsem v dianetickém centru nastudovala. Ze začátku bylo pro mě těžké studovat s tím, že budu pod nějakou kontrolou, poté jsem zjistila, že ne každá kontrola znamená něco negativního, tak jak to většinou funguje ve školách. Supervizoři jsou tu proto, aby vám pomáhali objasňovat to, co studujete. Co se týče přímo kurzu, docela mě překvapilo, že většina neúspěchu, který člověk může mít při studiu, může spočívat v jednom neobjasněném slově.
V životě jsem nastudovala mnoho věcí, ale bohužel jen povrchně, většinou jsem to ani nikdy nepoužila nebo nedokázala použít.
Často jsem také měla tendenci od jistých věcí utíkat, prostě se na ně „vykašlat“. Teď už vím, jak tento problém vyřešit. H.K.

Více na: www.dianetika.cz


Naučte se učit Adresa : http://www.dianetika.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 10.04.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde