České studijní metody v scn brožuře

Brožura vydaná v březnu 2013, Scientologie, jak pomáháme: Aplikovaná scholastika, dosahujeme gramotnosti a vzdělanosti, zmiňuje Českou republiku, kde Ministerstvo školství oficiálně schválilo použití Základní studijní příručky, kterou vydala Aplikovaná scholastika, při školení učitelů.

Programům Aplikované scholastiky se opravdu daří v České republice, která je velice vzdělanou zemí, kde je vzdělání prioritou a je dostupné všem občanům.

Díky rozpadu Sovětského svazu mohl v roce 1997 založit jeden scientolog první centrum Aplikované scholastiky v Praze a zpřístupnit tak objevy Rona Hubbarda na poli vzdělávání a gramotnosti ve své zemi.

Program nazvaný „Zlepšování života vzděláváním“ (LITE z anglického Life Improvement Through Education) nabídnul možnost naučit se technologii, pomocí které je možné se naučit jakýkoli předmět. Toto centrum se rychle rozšířilo a brzo se zformovala další 2 centra LITE. Navíc byla zřízena kancelář Aplikované scholastiky jak pro Českou tak pro Slovenskou republiku. Aplikovaná scholastika měla více než 3.500 studentů včetně dětí se speciálními potřebami, kterým už Studijní technologie pomohla, když to ostatní selhalo. Díky výsledkům a účinnosti Studijní technologie v těchto programech, schválilo oficiálně Ministerstvo školství ČR použití Základní studijní příručky při školení učitelů.

Aplikovaná scholastika je zcela nezávislá, necírkevní organizace, podporovaná Scientologickou církví a scientology. Již více než čtyři desetiletí nabízí k dispozici Studijní technologii v mezinárodním měřítku.

Aplikovaná scholastika vyškolila více než 135.000 učitelů z 42 národů, kteří pak následně mohli předat Studijní technologii milionům kolegů a studentů.

Organizace pracuje se stovkami přidružených škol a vzdělávacích programů po celém světě, jimž poskytuje účinné nástroje studia vyvinuté L. Ron Hubbardem.

Brožura Scientologie, jak pomáháme: Aplikovaná scholastika, dosahujeme gramotnosti a vzdělanosti, je jednou ze série publikací představených Scientologickou církví, která tak reaguje na žádosti o více informací o scientologickém náboženství a jeho podpoře humanitárním iniciativám a programům na zlepšení společnosti. Více informací najdete na stránkách Scientologické církve www.scientology.org/AppliedScholastics.
###
Aplikovaná scholastika (Applied Scholastics International) je světskou neziskovou veřejně prospěšnou korporací, která se staví čelem k problému negramotnosti šířením objevů L. Rona Hubbarda na poli vzdělávání a gramotnosti.




České studijní metody v scn brožuře Adresa : http://www.scientology.org
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 20.03.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde