Průkopnická kniha ON-FILM odpovídá na ot

K vyřešení bezprecedentní celosvětové poptávky, Scientologie: Základy myšlení, L. Ron Hubbardova první kniha o teorii a praxi Scientologie, je nyní k dispozici jako přelomová 90 minutová kniha ve filmu. Film byl produkován a povolen v reakci na drtivý zájem o Scientologii, projevující se více než 160 miliony návštěvníky na oficiálních internetových stránkách církve žádajících odpověď na otázku: "Co je Scientologie?" film, k dispozici v angličtině a 15-ti dalších jazycích, poskytuje odpověď zcela novým způsobem.

Jako unikátní moderní světové náboženství, Scientologie je více než systém víry. Obsahuje praktickou technologii, kterou každá osoba může okamžitě uplatnit přímo ke zlepšení jakýchkoliv aspektů svého života. Filmová kniha Základy myšlení vede diváka skrze přesvědčivý filmový popis scientologické technologie a postupů. Je zde vizuální putování, které člověka může naučit a pochopit principy, které definují základní architekturu a podstatu toho, jak život funguje spolu s prvky, které tvoří "hru života."

Tento film, který kombinuje sílu psaného slova s nejnovějšími pokroky v ostří počítačové grafiky, podává principy Scientologie pro život způsobem, jakým to nebylo nikdy předtím možné. Každý objev odhalený v knize je ilustrován dech beroucími počítačově generovanými obrazy propojenými s živou akcí. Výsledkem je revoluční studijní nástroj 21. století k dosažení komplexního pochopení toho, co tvoří mysl, ducha a život.
Toto je pátá kniha pana Hubbarda přinesená do filmu v posledních třech letech:
Dianetika: Moderní věda o duševním zdraví je vybavena 4 a půl hodinovým filmem o tom, jak používat Dianetiku. Film provádí krok za krokem dianetickými zásadami a postupy pro dosažení stavu, o kterém snil člověk věky, stavu Clear.
Film Problémy práce, vykreslený podle knihy se stejným názvem, ukazuje základní scientologické zásady pro použití v každodenním světě.
Scientologická příručka Nástroje pro život se skládá z 19 filmových kapitol, které poskytují úvod do 19ti výrazně různých subjektů scientologické technologie, včetně technologie studia, výchovy dětí a jak řešit konflikty.
Cesta ke štěstí představuje ve filmu Hubbárdův nenáboženský morální kodex se všemi 21 poučkami o zdravém rozumu doložených prostřednictvím řady vzájemně propojených pravdivých scénářů ze života.
Všechny výše uvedené knihy o filmu jsou k dispozici v angličtině a 15 dalších jazycích.
Více na: www.dianetika.cz

______________

Scientologické náboženství bylo založeno autorem a filozofem L. Ron Hubbardem. První Scientologická církev byla otevřena ve Spojených státech v roce 1954 a dnes rozšířena na více než 11.000 církví, misí a přidružených skupin s miliony členů ve 167 zemích.

Průkopnická kniha ON-FILM odpovídá na ot Adresa : http://www.dianetika.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 19.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde