Učení – ne, mučení :-)

Zamyslete se na chvilku nad tímto: Učil vás během veškerého vašeho studia někdy někdo jak něco studovat?

Dnes lidé ukončí školu neschopni číst nebo psát na úrovni, kterou potřebují k tomu, aby byli schopni si udržet zaměstnání nebo si poradit v životě. To je obrovský problém. Není to tím, že by se tyto předměty nedaly naučit. Co se nevyučuje je to, jak se učit. Postrádáme tento krok v celém vzdělávání.

L. Ron Hubbard vyplnil tuto obrovskou mezeru poskytnutím první a jediné existující technologie jak studovat. Objevil zákony, na kterých je učení založeno, a vyvinul fungující metody, které může použít kdokoli. Tento předmět nazval "studijní technologie".

Tato technologie přináší porozumění základům učení a poskytuje přesné metody překonání všech úskalí, na něž člověk určitý předmět může narazit při studiu.

Studijní technologie neznamená rychlé fígle s pamětí. O žádných takovýchto věcech není známo, že by dokázali zvýšit schopnost člověka pochopit, co studoval, nebo zvýšit gramotnost. Studijní technologie ukazuje jak studovat, aby člověk určitý předmět pochopil a dokázal ho používat.

V této brožurce je obsažen malý kousek z celkového díla studijní technologie, vyvinuté panem Hubbardem. I přesto tento stručný přehled obsahuje základy, které můžete použít, aby vaše studium bylo efektivnější. Pomocí této technologie se kdokoli může naučit jakýkoli předmět.

Více na: www.dianetika.cz

Učení – ne, mučení :-) Adresa : http://www.dianetika.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 01.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde