Program MBA: vytvořte si náskok

Program MBA: vytvořte si náskok před ostatními



Vzdělávací program MBA z Vás neudělá top manažera ze dne na den, ale dokáže prohloubit Vaše již dosažené znalosti a pomůže Vám získat profesní vzdělání napříč všemi obory.

Studium při zaměstnání


Forma studia u manažerského programu MBA je jak prezenční, tak i kombinovaná. V České republice volí většina uchazečů distanční studium při zaměstnání, které jim poskytuje možnost aplikovat studijní látku přímo ve svém zaměstnání nebo problémy vzniklé na pracovišti prodiskutovat se spolužáky a odborníky ve škole.

Uchazeči programů MBA získávají teoretické vzdělání v základních disciplínách managementu a praktické dovednosti, které jsou pro manažerské funkce nezbytné. Jedná se především o jednání a komunikaci, řešení problémů, rozhodování a další. Při výběru programu MBA a školy, ve které se programy vyučují, věnujte pozornost akreditacím a zjistěte si, zda-li škola spolupracuje i se zahraničními univerzitami. Nabídka <em>programů MBA</em> by měla být pestrá. Plaťte pouze za kvalitní vzdělání.


Předměty programu MBA


Při výuce se využívá aktivních metod jako případové studie, didaktické hry, tréninky či hraní rolí. Všechny tyto aktivní metody rozvíjí přirozeným způsobem lidskou osobnost. Na serveru Vseomba.cz si můžete vybrat nejlepší program MBA, BBA či LLM podle Vámi zvolených kritérií. Podle zvoleného programu můžeme určit vyučované předměty. Vyučované předměty programu MBA jsou rozdílné. Záleží na tom, zda-li je program orientován ve větší míře obecně nebo je-li zaměřen na určitou manažerskou specializaci.

Ceny programů MBA


Ceny jednotlivých programů se liší a pohybují se v rozmezí od dvě stě tisíc korun do asi čtyř set tisíc korun. Pokud máte zájem o konkrétní manažerský program MBA, zjistíte jeho cenu na serveru Vseomba.cz.


MBA v ČR


V některých případech se nabízí možnost kombinované výuky v angličtině. Ve výjimečných případech se vyučuje výhradně v anglickém jazyce. U některých programů je možné udělat výjimku a přijmout uchazeče bez vysokoškolského vzdělání, v tomto případě je nutné mít alespoň pětiletou manažerskou praxi. Informace o výjimkách Vám rádi podáme telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu. Napište nám.

Zajímá Vás, jak se do vzdělávací programu MBA přihlásit? Jaké jsou podmínky přijetí a možnosti samotného studia?

Autor: Linda Kalašová
Program MBA: vytvořte si náskok Adresa : http://www.vseomba.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: MBA, vzdělávání manažerů, studium, LLM, BBA
Uloženo: 07.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde