Učebnice pro střední školy – finance

Učební texty pro právo a finance na středních školách jsou v moderní době stále důležitější. Tak jak se mění společnost, mění se i chování jedinců v prostředí práva a ekonomie. Proto je vzdělávání studentů středních a vyšších škol v těchto oblastech o to důležitější. Mnozí z nich již sami pochopili, jak jsou tato témata důležitá.

Je nutné předkládat studentům aktuální informace na příkladech ze skutečného života a praxe. Jedině tak obstojí ve skutečném životě, kde právo a ekonomie hraje často prim.
Nové učební texty – novely zákonů
Nové knihy C. H. Beck , respektive jejich nová vydání, umožnila mnohé úpravy v obsahu, jež vycházejí z novel významných právních předpisů, které v poslední době vyšly v platnost. Studentům se tak do rukou dostávají učební texty s aktuálními informacemi i právními předpisy, které budou potřebovat nejen ke studiu, ale také pro svůj praktický život.

Jaké učebnice vycházejí?
•Jedenácté vydání - Základy práva pro střední a vyšší odborné školy – tato učebnice každoročně vychází a je do posledního kusu pravidelně rozebrána. Obsah je velice přehledně setříděn do jednotlivých oblastí práva a poskytuje jak studentům středních a vyšších škol dobrou učební moderně pojatou pomůcku.
•Finanční vzdělávání pro střední školy se sbírkou řešených příkladů na CD – finanční gramotnost pro běžný život je stále více důležitá a tato učebnice se příkladům ze života za pomoci praktických příkladů snaží studenty středních škol uvést do finanční problematiky, jež v osobním i profesním životě velice ocení. Součástí je i přiložené CD s řešenými příklady.
•Třetí vydání - Základy ekonomie pro studenty vyšších odborných škol a neekonomických fakult VŠ – Nově pojatý výklad učebnice činí ekonomii pro studenty i laickou veřejnost méně abstraktní a neuchopitelné. Ojediněle rozsáhlý obsah praktických příkladů a reálie české ekonomiky umožňuje všem snadno pochopit a vytříbit ekonomický způsob myšlení.
•Šesté vydání - Mezinárodní právo veřejné. Zvláštní část – tato učebnice je zaměřena na problematiku vzniku nových států, jako je například Kosovo, oblasti ochrany lidských práv a smlouvy týkající se odzbrojování. Učebnice je nejen pro studium právnické fakulty velmi přínosná, ale rovněž velice zajímavá vzhledem k aktuálnímu dění ve světě.
Učebnice pro střední školy – finance Adresa : http://eshop.beck.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: Učebnice pro střední školy
Uloženo: 25.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde