Červenobílí

Červenobílé studentské hnutí vzniklo při příležitosti svatováclavského výročí – 28. září 2010.
Jsme národní mládež znechucená současným morálním úpadkem. Povstali jsme a ze špinavé země pozvedli zaprášený prapor český. Pod tímto praporem vlastenectví se nyní spojujeme k obraně tradičních hodnot.
Náš název je odvozen od původních českých barev, červené a bílé. Rozhodně se však nestavíme proti současné vlajce České republiky. Naši zástavu, stejně jako ostatní státní symboly, plně uznáváme a vážíme si hrdinů-vlastenců, kteří od dob její existence, tedy především v době druhého a třetího odboje, pod touto zástavou bojovali a umírali.
Prezentujeme se především na internetových stránkách, kde naši redaktoři denně přispívají do připravených rubrik a společně s ostatními návštěvníky diskutují nad jednotlivými tématy. Pokud to považuje za vhodné, vydává redakce i aktuální prohlášení.
Na našich stránkách si na své přijde opravdu každý. Můžete se těšit na komentáře k aktuálním událostem a problémům, články o české historii, tradicích a památkách. Budeme vás informovat o kulturních a vzdělávacích akcích, např.: koncertech, přednáškách, výstavách. Stejně tak se dozvíte o zajímavých knižních titulech, poezii i próze. Nebude chybět ani zábava, nabídneme vám hudbu podle vašeho gusta, počítačové hry, sportovní události, videa,… I my sami zde budeme publikovat projekty vzniklé z naší vlastní činnosti.
Protože jsme studentské hnutí, zaměřujeme se především na vzdělávání a studentský život vůbec. Kromě podpory vzdělávání, vydávání tiskovin a pořádání přednášek sem můžeme zařadit i kulturní činnost a zábavu.
Nezapomínáme však ani na fyzickou stránku. Samozřejmostí jsou poznávací výlety do přírody, turistika, sportovní činnost,...
Červenobílí Adresa : http://cervenobili.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: Červenobílí, vlastenecké hnutí, studentské hnutí, studentstvo, Gaudeamus igitur,
Uloženo: 25.07.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde