adresář jazykových škol a kurzů

Uvažujete o studiu jazyka na vysoké škole? Láká vás představa získání titulu na univerzitě v zahraničí? Chcete po studiu budovat kariéru? Nebo prostě jen cestovat? V tom případě s velkou pravděpodobností budete jednou muset prokázat schopnost komunikace v cizím jazyce. Využijte k uskutečnění svého cíle internet!
Doporučujeme začít na specializovaném internetovém portálu www.1st.langs.info, který zastřešuje síť specializovaných portálů orientovaných na jazyky, jejich studium a využití. Tam naleznete všechno, co by vás při studiu jazyků mohlo či mělo zajímat.
V největší české internetové databázi jazykových škol a kurzů www.Jazykovky.cz si určitě vyberete formu právě vám na míru – v databázi naleznete kurzy docházkové, pomaturitní, odborné, pobytové i jiné. Můžete si vyzkoušet užitečnou funkci výběrového řízení, které vám ušetří drahocený čas a osloví vámi vybrané jazykové školy za vás. Studenty bude určitě zajímat možnost koupit si jazykový kurz Last minute se slevou.
Už nějaký jazyk s úspěchem studujete? Nenechávejte své znalosti jen tak proklouznout mezi prsty, pokuste se definovat svou aktuální úroveň pomocí státní nebo mezinárodní jazykové zkoušky. Databázi všech dostupných jazykových zkoušek spolu s informacemi a důležitými odkazy naleznete na www.JazykoveZkousky.cz. Kromě toho, že úspěšně složená jazyková zkouška posílí vaše sebevědomí, pomůže vám jistě otevřít mnoho dveří. Ať už se jedná o univerzitu v Čechách, zahraničí, nebo o budoucí prestižní zaměstnání.
Třetím portálem, který stojí za to zmínit, je internetový časopis www.Jazyky.com. Najdete zde nejnovější informace o jazykovém vzdělávání, odkazy na internetové stránky se studijními materiály, zkušenosti studentů s prací či studiem v zahraničí, informace o výukových metodách a studiu jazyků obecně.
Informace už máte. Teď je vše na vás – jen se nebát a začít.
adresář jazykových škol a kurzů Adresa : http://www.jazykovky.cz/
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: angličtina, němčina, jazykové zkoušky, jazykové kurzy, praha, brno, fce, cae
Uloženo: 08.11.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3.6
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde