Kurzy ruštiny a čeština pro cizince

Český jazyk je jednou z nejtěžších řečí, která existuje. Pokud byste se ovšem i Vy rádi naučili spisovnou češtinu a odhalili všechny krásy českého jazyka, tak je tu pro Vás čeština pro cizince. Během kurzů češtiny pro cizince získáte nepostradatelné zkušenosti z mnoha situací běžného života a navíc se i zdokonalíte v českém jazyce. Navštivte tedy i Vy společnost Globtran.cz a využíjte nabídku kurzů češtiny pro cizince, díky kterým se budete moci snadno a lehce naučit český jazyk.
Pokud byste se chtěli naučit nový jazyk, a nevíte jaký si zvolit, tak byste mohli zkusit ruštinu. Jazykové kurzy ruštiny Vám jistě vypomohou s učením tohoto jazyka, který se Vám bude hodit, pokud budete cestovat na východ. Jazykové kurzy ruštiny od společnosti Globtran.cz jsou určeny pro všechny ty, kteří by se rádi naučili něco nového. Jazykové kurzy ruštiny jsou tvořeny 6 účastníky, případně se lze dohodnout i na nižším počtu, nebo individuální výuce. Kurzy ruštiny probíhají pod dohledem odborně vyškolených pedagogů a to jak českých, tak i zahraničních. Samotné kurzy ruštiny, či výuky češtiny pro cizince probíhají v odpoledních hodinách v nově zrekonstruované učebně, která je pro Vás otevřena vždy od pondělí do čtvrtka a to v době od 16.30 do 18.00 a od 18.00 do 19.30. Případně můžete využít i individuální kurzy, kdy doba výuky závisí pouze na Vaší domluvě s lektorem.
Pokud byste si rádi osvojili základy ruštiny, či se zdokonalili již v tom, co umíte, tak jazykové kurzy ruština jsou správnou volbou především proto, že můžete využít kurzů od kurzů pro úplné začátečníky, přes kurzy pro pokročilé až k hodinám konverzace. Samotní si zvolíte o jaký kurzy ruštiny, či češtiny máte zájem. Poznejte tedy i Vy krásy cizích jazyků se společností Globtran.cz.

Kurzy ruštiny a čeština pro cizince Adresa : http://www.globtran.cz/index.php/cs/jazykove-kurzy
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: čeština pro cizince
Uloženo: 08.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde