BIEB - výuka angličtiny Brno

Individuální výuka angličtiny a firemní kurzy v Brně a okolí. Jmenuji se Monika Janištinová a působím na brněnském trhu jako lektorka angličtiny více než 7 let, chci jako lektorka působit i nadále. Znamená to tedy, že pokud si zvolíte BIEB - budu i já Vaším lektorem. Spolupracuji také s rodilími mluvčími, kteří jsou dlouhá léta mí kolegové a jsou připraveni se Vám věnovat.
Zaručuji profesionální a systematický přístup.
První hodina v délce 30-45 minut vždy zdarma - zaměření na obchodní angličtinu i všeobecnou, konverzaci, příprava na zkoušky Cambridge a jiné po dohodě. Vše se odvíjí od požadavků klienta - individuální přístup umožní vhodně navrhnout a zároveň průběžně upravovat tempo výuky - začátek studia kdykoliv během roku - firemní kurzy již od 300,- / 45 minut (dalšími faktory, rozhodující o stanovení ceny jsou délka studia a typ kurzu).
Jazykový audit (volitelně). Stanovení úrovně vychází ze společného evropského referenčního rámce a umožňuje tak přesné ohodnocení aktivních i pasívních znalostí - pomoc s navržením dlouhodobého studijního plánu.
Firemní kurzy angličtiny
Naše zkušenosti v oblasti firemních kurzů angličtiny jsou velmi bohaté. Zajišťujeme firemní kurzy angličtiny pro firmy a ostatní organizace jak v oblasti obecných, tak odborných kurzů angličtiny, včetně přípravných kurzů na mezinárodně uznávané zkoušky. Jsme flexibilní a přizpůsobíme se tak Vašim časových podmínkám a konkrétním požadavkům na výuku. Klademe velký důraz na rozvoj konverzačních schopností. Naše kurzy probíhají přímo na Vašem pracovišti ve Vámi stanovený čas.
BIEB - výuka angličtiny Brno Adresa : http://www.bieb.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: firemní kurzy angličtiny Brno, výuka angličtiny Brno
Uloženo: 22.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde