VrtulnikovaSkola.cz – pilotní průkaz na

I Vy mnohdy obdivujete, jak nad Vámi lítají vrtulníky? Rádi sledujete různé letecké přehlídky a fascinuje Vás, když můžete sledovat, jak se vrtulníky vznášejí od země a letí do oblak? Chtěli byste si také moci sednout do tohoto velkolepého stroje a odlepit se od země? Potom je tu pro Vás letecká škola VrtulnikovaSkola.cz, která Vám pomůže se splněním Vašich snů.
Letecká a vrtulníková škola Fly For Fun nabízí všem zájemcům o létání na vrtulnících kurz Soukromý pilot vrtulníku PPL(H) - Private Pilot Licence (Helicopters). Průkaz typu PPL(H) umožňuje svému majiteli létat se všemi typy vrtulníků jako velící nebo vedlejší pilot. Letecký výcvik je prováděn v souladu s předpisy JAR - FCL 2 a je zakončen řádnou zkouškou pod dohledem Úřadu pro civilní letectví. Po skončení leteckého výcviku a obdržení pilotního průkazu budete i Vy jedním z těch, kteří se vznášejí k nebesům. Ostatní Vám budou závidět a budou přemýšlet o tom, jaké to je vznášet se k obloze. Své pilotní dovednosti budete moci využít například proto, abyste vzali rodinu na výlet, či darovali kolegovi z práce nezapomenutelný dárek.
Samotný výcvik se skládá z teoretické části, ve které se naučíte základy o létání a následně praktické části, kde si létání vyzkoušíte již na vlastní kůži. V praktické části se budete například učit předletové činnosti zahrnující určení hmotnosti a vyvážení, kontrolu a ošetření vrtulníku, řízení vrtulníku podle vnější vizuální orientace, nouzové postupy, základní autorotace, simulovaná porucha motoru, ostré zatáčky, lety pouze podle základních letových přístrojů, včetně provedení zatáčky v horizontu o 180° a mnohé další praktické činnosti, které Vás při letu vrtulníkem mohou potkat. Navštivte tedy i Vy leteckou školu VrtulnikovaSkola.cz a získejte průkaz na vrtulník.

VrtulnikovaSkola.cz – pilotní průkaz na Adresa : http://www.vrtulnikovaskola.cz/
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: Letecká škola
Uloženo: 20.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde