Fyzikální kabinet GymKT

Trocha fyziky nikoho nezabije!


Stránky Fyzikální kabinet GymKT (zkráceně též jen FyzKab) se na první pohled tváří jako klasické "školní" stránky, kterých je na Internetu plno. Podíváte-li se na ně blíže (zejména v menu "Studium"), objevíte stránky, které se dají využít jak pro domácí přípravu, tak pro samotný výukový proces.
Je zde tématicky řazený seznam fyzikálních JAVA appletů a díky práci autorů Fyzikálního kabinetu GymKT dokonce většinou v češtině!
Opravdovým bombónkem je však Trenažér měření na analogových přístrojích. Každý kdo alespoň jednou zápasil s "tou zatracenou" ručičkou, stupnicí a zoufale přepočítával dílky na hledanou veličinu ví, o čem mluvím! Na trenažéru si vše zkusíte formou odpovídání na dotazy a případné chyby jsou hned opravovány.
Stránky Fyzikální kabinet GymKT však obsahují i řadu jiných věcí, které si musí každý vyzkoušet sám.
Závěrem bych jen rád upozornil, že součástí stránek ke i služba FyzKab Counter (http://kabinet.fyzika.net/counter ), což je webové počítadlo přístupů s širokou možností nastavení barev a jazyku zobrazovaných informací. FyzKab Counter jistě zaujme řadu autorů webových stránek, kteří chtějí své stránky doplnit o originální počítadlo návštěv.

Zkrátka a dobře:
Trocha fyziky nikoho nezabije!!!
Fyzikální kabinet GymKT Adresa : http://kabinet.fyzika.net/
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: fyzika, kabinet, JAVA aplet, výuka, prezentace
Uloženo: 27.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.9
Hodnocení webu: 4.2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde