Firemní kurzy, jaz. škola

Evropské vzdělávací centrum, jazyková škola (www.evcentrum.cz) nabízí firmám výuku širokého výběru jazyků. Jsme schopni realizovat zakázku na přání podle Vašich představ, a to v následujících jazycích: angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština, ruština, portugalština, bulharština, holandština a indonéština.
Výuka jazyků probíhá dle certifikovaných programů mezinárodně akreditovaných jazykových nakladatelství. Studijní plány a výukové materiály pečlivě vybíráme s ohledem na Vaše potřeby a zaměření studia. V případě, že Vaše požadavky budou natolik specifické, že je žádný, z námi nabízených programů, nedokáže zcela pokrýt, připravíme pro Vás nabídku vhodné kombinace studijních materiálů. A pokud se snad stane, že žádný z dostupných materiálů na trhu nebude pro Vás ten pravý, jsme schopni navrhnout a připravit vlastní studijní materiál vytvořený speciálně pro jazykové kurzy ve Vaší firmě. Věříme, že Vaše přání v oblasti jazykového vzdělávání dokážeme naplnit, ať už budou jakákoli.
Záleží nám pouze na tom, abychom našim klientům poskytovali ty nejlepší služby. Zakázky se snažíme realizovat v co nejkratším možném čase a zaručujeme kvalifikované lektory a nejkvalitnější studijní materiály.
Více informací, či zajednání zakázky je možné provést přes naše asistentky. http://www.evcentrum.cz/kontaktni-osoby-hradec-kralove.htm


Firemní kurzy, jaz. škola Adresa : http://evcentrum.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: jazyková škola
Uloženo: 08.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde