Veřejné kurzy, jaz. škola Hradec Králové

Chcete se začít učit cizí jazyk, nebo oprášit dávno zapomenou angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, italštinu nebo snad ruštinu? Tak právě pro Vás nabízí Evropské vzdělávací centrum, jazyková škola veřejné jazykové kurzy, které jsou určeny pro nejširší veřejnost.
Kurzy probíhají v prostorách gymnázia Boženy Němcové v Hradci Králové, gymnázia Pardubice, Střední školy zemědělské v Poděbradech a na gymnáziu v České Třebové. Samozřejmostí je výuka v plně vybavených, multimediálních učebnách.
Abychom co nejlépe vyhověli Vašim časovým potřebám, můžete si vybírat z kurzů, které probíhají jedenkrát nebo dvakrát týdně v pracovní dny, a to buď odpoledne, nebo v podvečer. Délka jedné hodiny je devadesát minut. Pokud jste přes týden zaneprázdněni a čas si nejdete pouze o víkendu, tak i pro Vás jsou připraveny intenzivní jazykové kurzy, které se konají každou druhou sobotu od 9 do 16:30h.
Pokud se rozhodne pro přihlášení se do jazykových kurzů, tak už stačí jen vybrat ten správný kurz! Nejdůležitější je zvážit Vaše časové možnosti, cíle, kterých chcete dosáhnout a také prověřit svou úroveň daného jazyka. S tím Vám ochotně pomohou asistentky v kanceláři Evropského vzdělávacího centra, nebo se můžete otestovat sami na internetových stránkách www.zapis.evcentrum.cz.
Posledním krokem k tomu, aby jste mohli navštěvovat jazykové kurzy je přihlášení se a zaplacení kurzu. A i zde máme pro Vás dvě pohodlné možnosti! Přihlášení a zaplacení můžete provést buď z pohodlí Vašeho domova přes internetové stránky www.zapis.evcentrum.cz, nebo přímo u nás, v kanceláři Evropského vzdělávací centra.
Veřejné jazykové kurzy jazykové školy Evropské vzdělávací centrum (www.evcentrum.cz) jsou zárukou kvality a pyšní se stovkami spokojených absolventů, kteří úspěšně složili mezinárodní zkoušky.

Veřejné kurzy, jaz. škola Hradec Králové Adresa : http://evcentrum.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: veřejné jazykové kurzy, angličtina, němčina, francouzština, italština, ruština
Uloženo: 07.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde