Anglická mateřská školka KLC Kryštof

Anglická mateřská školička Kryštof, Kryštof CLUB JINIOR a jazykové kurzy pro dospělé patří mezi hlavní nabídku jazykové školy KLC Kryštof, která byla založena v roce 1997 jako soukromá jazyková škola v Praze.
Jazyková škola KLC Kryštof nabízí individuální jazykovou výuku angličtiny, němčiny, španělštiny, češtiny pro cizince a i dalších jazyků, pod vedením zkušených lektorů - rodilých mluvčí.

V roce 2001 jazyková škola KLC Kryštof přidala do své nabídky program KRYŠTOF CLUB JUNIOR.

Výuka angličtiny v Kryštof CLUB JUNIOR je určena pro děti a mládež ve věku 6 až 18 let.

Výuka angličtiny v kurzu Kryštof CLUB JUNIOR je přizpůsobena věku dětí a kolektiv nadšených, obětavých a kvalifikovaných anglických lektorů - rodilých mluvčí, Součástí anglického Kryštof CLUB JUNIOR je i příprava ke složení mezinárodně uznávaných zkoušek KET, PET a FCE.

Výuka angličtiny dále vychází z jedinečnosti každého jedince - malého i velkého. Výuka angličtiny ve vzdělávacím programu Kryštof CLUB JUNIOR je také podložena dlouholetou zkušeností i jazykovým vzděláním obou majitelů (absolutorium na katedře germanistiky Univerzity Karlovy). Dalším aspektem je pozitivní podpora dětských klientů programu Kryštof CLUB JUNIOR v jejich jedinečnosti, dále i vytvoření pevné vazby mezi rodinou a jazykovou školou KLC Kryštof, která tuto podporu ještě umocňuje. Výuka angličtiny v Kryštof CLUB JUNIOR probíhá samozřejmě pod vedením rodilých mluvčí.

Kryštof CLUB JUNIOR také dbá při výuce angličtiny a všech svých aktivitách na ochranu životního prostředí nejen důsledným tříděním odpadů, ale i šetřením energií a používáním recyklovaných i recyklovatelných materiálů.
Anglická mateřská školka KLC Kryštof Adresa : http://www.klckrystof.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: angličtina pro děti, angličtina pro školáky, jazykové kurzy angličtiny
Uloženo: 28.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde