Španělština Online - vše o španělštině

Stránky Španělština Online jsou dobrým pomocníkem pro každého zájemce o španělštinu.

Pro španělštináře ...


Pro úplné začátečníky nabízí zajímavě zpracované studijní materiály věnované nejen gramatice, ale i slovní zásobě. Hodí se určitě i odkazy na online slovníky - jak česko-španělské, tak výkladové (včetně slovníku Španělské královské akademie).
Pokročilým stránky přinášejí obsáhlý rozcestník odkazů (sekce Španělština živě) na weby sdělovacích prostředků v jednotlivých španělsky mluvících zemích.
Zájemci o španělštinu určitě ocení i zajímavé tipy na učebnice a studijní pomůcky a zejména pak diskuzní fórum. Zde najdou možnost konzultovat nejen záludnosti španělské gramatiky a slovní zásoby, ale také používané učebnice, navštěvované kurzy a celkový obsah stránek.

Pro perfekcionisty ...


Kromě online studijních materiálů a zajímavých odkazů stránky nabízí také unikátní zdokonalovací kurzy španělštiny v Praze. Jedná se o intenzivní výukové bloky věnované zpravidla konkrétnímu tématu španělské gramatiky nebo slovní zásoby.

Pro ostatní ...


Tvůrci webu však mysleli i na ty, kteří španělštinou nevládnou a chystají se do španělsky mluvící země na dovolenou nebo pracovní cestu. Těm nabízí zdarma ke stažení po obsahové i grafické stránce velmi dobře zpracovaný praktický "tahák" (PDF soubor v sekci Španělština na cesty).

Shrnutí


Web Španělština Online působí na první pohled přehledným dojmem a obsahuje řadu zajímavých informací pro všechny španělštináře.
Na titulní stránce navíc přímo vyzývá návštěvníky, aby navrhli, co jim na stránkách chybí.
Web je také pravidelně aktualizován, obsahuje i televizní tipy na filmy v originálním španělském znění, festival španělských filmů apod.
Španělština Online - vše o španělštině Adresa : http://www.spanelstina-online.cz/
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: španělština, online, kurzy španělštiny, zkoušky ze španělštiny
Uloženo: 21.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde