Portál VÝUKA.NET

Portál www.vyuka.net byl spuštěn v roce 2009 a nabízí přehlednou a rychlou orientaci v množství kurzů, seminářů i školení různých oborů.

Eviduje zákaznické účty a k nim patřičné přihlášky. O stavu své přihlášky je zákazník aktuálně informován e-mailem nebo přímo prostřednictvím klientské zóny portálu. Díky tomuto portálu se tak snadno a rychle přihlásíte na jakýkoliv kurz, školení nebo seminář.

Veškeré uvedené kurzy, semináře a školení jsou vedeny renomovanými lektory a výuka je realizována s využitím moderní multimediální techniky ve vybraných školicích střediscích. Připravována je i možnost zúčastnit se vybraných školicích akcí virtuálně prostřednictvím tzv. on-line výuky přímo od svého počítače připojeného k Internetu z pohodlí domova nebo kanceláře.

Většina školicích akcí z tohoto portálu je pořádána v multimediálním školicím středisku u Měnínské brány v Brně - www.OCI.cz.

Toto moderní středisko umožňuje uspořádání školicích akcí jak pro malé individuálně zaměřené skupiny, tak i pro větší kurzy, školení a semináře až do 60-ti účastníků. Disponuje audiovizuálním vybavením, vlastním barovým zázemím a je klimatizováno. Samozřejmostí je i kompletní zajištění realizace školicích akcí dle individuálních požadavků.

Všem účastníkům i lektorům poskytuje školicí středisko OCI maximální komfort výuky ve velmi příjemném prostředí v samém centru moravské metropole.
Portál VÝUKA.NET Adresa : http://www.vyuka.net
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: výuka, kurzy, školení, semináře
Uloženo: 09.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde