Jazyková škola Pelikán Brno

Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky PELIKÁN s.r.o. nabízí firemní a veřejné jazykové kurzy angličtiny, kurzy němčiny, kurzy španělštiny, kurzy francouštiny, kurzy italštiny, kurz ruštiny, kurz češtiny pro cizince a další kurzy dalších jazyků dle Vašich požadavků. Jazyková škola pořádá také Intenzivní jednoleté pomaturitní kurzy, přípravné kurzy k jazykovým zkouškám, individuální kurzy, skupinové kurzy a specializované jazykové kurzy.

Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky PELIKÁN, s.r.o. byla založena v roce 2002. Jsme také jediná soukromá jazyková škola v Jihomoravském kraji, která má právo pořádat Státní jazykové zkoušky, jejichž výstupem je Vysvědčení o státní jazykové zkoušce. Všichni studenti tudíž mohou vykonat Státní jazykovou zkoušku přímo na naší škole.

Sídlem Jazykové školy Pelikán je Brno.

Jazyková škola je úzce propojena s Evropskými vzdělávacími institucemi, univerzitami a evropskými jazykovými školami. Spolupracujeme se vzdělávacími institucemi v Rakousku, Španělsku, Velké Británii, Polsku, Estonsku atd., se kterými se podílíme na řadě mezinárodních projektů. V rámci této spolupráce naše škola provádí pedagogický výzkum, jehož výstupy jsou průběžně uveřejňovány v mezinárodních pedagogických časopisech, publikacích a na internetových stránkách jazykových a pedagogických portálů.

Tým JŠ PELIKÁN ve spolupráci s partnery evropských jazykových škol napsal metodickou publikaci Don´t Give Up, vypracovanou pro zájemce o úspěšné dokončení studia cizího jazyka a lektory cizích jazyků.

Jazyková škola PELIKÁN je testovacím centrem zkoušky TOEFL ITP. TOEFL Institutional Testing Program /ITP/ je testovací program, jehož výsledky jsou platné po celé Evropě a v USA. Je to příležitost k otestování v anglickém jazyce, jak pro širokou veřejnost, taktéž pro firmy, které mohou tímto způsobem testovat své zaměstnance. Program vznikl v roce 1965 a testování probíhá formou paper-based TOEFL test.

Jazyková škola PELIKÁN sídlí v centru města Brna, s možností parkování. Škola je lehce dostupná pěšky z centra města, zastávka MHD je vzdálena asi 30m.

Disponujeme 5 učebnami. Každá učebna je nadstandardně vybavena. Učebny jsou pro 20 studentů. Studovny jsou vybaveny počítači s připojením na internet. V každém počítači jsou nainstalovány slovníky, testy a další materiály používané pro zkvalitnění a zpestření výuky.

Studenti mají k dispozici knihovnu s potřebnou cizojazyčnou literaturou, testy, slovníky a dalším výukovým materiálem. Klienti mohou využít kuchyňky. Občerstvení je nabízeno našim studentům zdarma.

V naší jazykové škole se vyučují jazyky jako je angličtina, němčina, čeština pro cizince, španělština, řečtina, francouzština, ruština, italština a další jazyky dle Vašich požadavků.
Jazyková škola Pelikán Brno Adresa : http://www.jazykova-skola-pelikan.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: jazyková škola Brno, firemní jazykové kurzy, jazykový kurz, jazykové kurzy
Uloženo: 18.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.5
Hodnocení webu: 2.6

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde