Zahájen provoz portálu www.poptavka24.cz

Obchodní portál poptávka24.cz slouží k on-line zprostředkování obchodních aktivit formou nabídka - poptávka. Poptávku (zboží nebo službu) do systému může ZDARMA zadat pomocí on-line formuláře fyzická nebo právnická osoba. Takto zadanou poptávku po schválení v systému rozešleme registrovaným dodavatelům, kteří osloví poptávající s nabídkou. Poptávající si sami vyberou nejvýhodnější nabídku.

V současné době nabízí internet mnoho poptávkových portálů, které pracují prakticky na stejném principu NABÍDKA - POPTÁVKA. Ani náš portál není výjimkou. Avšak mimo tyto služby jsme zavedli ještě tzv. „e-shop poptávku“.

"E-shop poptávka" je poptávka kusového resp. e-shop zboží, v malých cenových hodnotách. Tzn., zboží denní potřeby (mobilní telefony, navigace, sporáky, myčky, lednice a další).

Naše vize společnosti je obsáhnout poptávky pro celé spektrum poptávajících, tedy i poptávky malých hodnot, které většina serverů neakceptuje a neumožňuje jejich zadání do systému. Tato služba je výhodná pro obě strany, poptávající i dodavatele.

Poptávající již nemusí spoléhat pouze na vlastní výběr zboží z internetu, ale zadá si požadavek do systému poptávka24.cz a dodavatelé (firmy) je sami osloví s nabídkou e-shop zboží.

Dodavatelé naopak díky e-shop poptávce získají informaci o potenciálním zákazníkovi, který poptává e-shop výrobek. Bez zadání e-shop poptávky do systému, by dodavatelé pouze čekali, zda si poptávající vybere na internetu z nepřeberného množství nabídek právě je. Službou e-shop poptávka se firma sama zapojí do obchodního procesu a kontaktu s poptávajícím.

Registrace „e-shop tarifu“ je zcela nezávislá od běžné registrace dodavatele a je určena především pro e-shopy se zaměřením na koncového uživatele. Tzn., že velkým dodavatelským firmám registrovaným v našem systému, nebudou bez jejich souhlasu chodit poptávky malého charakteru.
Zahájen provoz portálu www.poptavka24.cz Adresa : http://poptavka24.cz
Kategorie: Vyhledávače, portály
Klíčová slova: nabídka, poptávka, nabízím, poptávám, katalogy, katalog, eshop, e-shop,
Uloženo: 13.06.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde