Registrace do katalogů

Dobrý den, jmenuji se Tomáš Karkoška mezi mé koníčky patří i internet. Již několik let se zabývám SEO optimalizací stránek a vím tedy, že i dnes je nezbytná registrace do katalogů. Do vyhledávačů se registrovat nemusíte, protože ten si Vaše webové stránky najde sám. Pokuď však máte nové webové stránky, je i registrace do vyhledávačů vhodným krokem.

Já vím, že v dnešní době již cca 90 procent lidí hledá na internetu převážně ve vyhledávačích a tak se na katalogy pomalu snáší prach zapomění o)

Jenže jak už jsem říkal: registrace do katalogů je stále velmi důležitá!

Protože i když používáte vyhledávač, tak ten musí webové stránky nějak zhodnotit, aby Vám mohl nabídnout odpovídající výsledky na váš dotaz. Jedním z kritérií je také to, kolik máte zpětných odkazů. Čím jich máte více, tím lépe. Pro vyhledávač je to totiž pozitivní informace, když na Vaše stránky směřuje takové velké množství odkazů, tak nejspíš budou Vaše webové stránky kvalitní....

Registrace do katalogů Vám tedy vlastně "oklikou" vylepší pozici ve vyhledávačích. o)

Registrace do katalogů je nejjednodušší způsob jak zlepšit svou pozici ve vyhledávačích. Není totiž nutný žádný zásah do obsahu Vašich webových stránek a je také nejlevnější. (Na rozdíl od SEO optimalizace, což je v podstatě vytvoření nových stránek dle určitých pravidel).

Registrace do katalogů je však zdlouhavá a náročná práce (chcete-li to udělat opravdu kvalitně) a pokuď s tím nemáte téměř žádné zkušenosti, strávíte nad tím spoustu času...
Registrace do katalogů Adresa : http://www.websluzby.euweb.cz/
Kategorie: Vyhledávače, portály
Klíčová slova: webové stránky, registrace do katalogů, katalog, vyhledávač, registrace, zpětné
Uloženo: 05.05.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde